Ännu mer grejer

I dag, medan alla andra familjer åkte och badade, så åkte vi och köpte en vagn till Bella. En sån sulkyvagn så man slipper dra runt på den stora emmaljungan. Bella sover ändå inte i vagnen så ofta längre. Oftast sover hon bara en gång om dagen, en timme cirka.
Efter vagnköpet åkte kapitalistfamiljen och köpte appletv, sån dosa som man kopplar med paddan och iphonen. Jag ville ha en sån för att man ska kunna sätta på babblarna och annat till Bella. Det går inte att kolla på paddan för hon bara tar den och stänger av när hon försöker ta gubbarna där inne hehe. En grej som borde finnas på surfplattor är en knapp som låser skärmen så klåfingriga barn kan titta på youtube och sånt.
Med den lilla magiska dosan kan man även kolla på bilder från mobilen och det bästa av allt, den fula datorn som stod bredvid och kopplad till tvn är borta och ersatt av lilla appledosan.
Tänkte ta och sätta mig med min nya bok nu, köpte "femtio nyanser av honom" idag, har hört så mycket om den så nu ska den plöjas.
Ha en skön kväll!

Kommentera inlägget här :