Mammas godisgris

Idag flydde vi hemmet och tog tuben med Lisa och Jossan till Farsta. Där lunchade och shoppade vi lite. Viktväktarproffset smällde i sig en glass men min nya bantningsmetod är att Bella äter upp typ halva, hon älskar uppenbarligen glass och det förvånar mig inte för 5 öron. Hon kommer bli en riktig glassunge som alltid kommer se ut enligt bilden nedan.
Om någon timme åker jag, Bella och pappa P till rosersberg och Sanna där strecken+killar ska ha valborgsfirande.

Trött mamma, trött dag.

Har aldrig längtat efter P så mycket som idag, ville bara att han skulle komma hem och ta Bella. Men jag hade tur för jag lyckades få henne att sova i två timmar på soffan med mig, det är andra gången sedan hon kom som jag sovit på dagen. Det är inte min grej i vanliga fall men idag var jag så trött.
Har därför inget att komma med i bloggen idag utan låter resten av kvällen vara osagd.
I morgon träffar vi granntjejerna och håller oss hemmifrån hela dagen, på kvällen ska vi dessutom på valborgsfirande.

Dagens

Klänning Tullipan

Inte kul

Igår somnade jag vid 8-tiden med feberfrossa, jag vet inte vad som hände men helt plötsligt blev jag typ sjuk. Det började efter middagen då jag kände mig död och äcklad av mat, sen kunde jag typ inte hålla mig vaken och ville gå och lägga mig men med en liten är det svårt att bara göra det. Nu känner jag mig bättre men jag är fortfarande extremt trött, varför?! Får se vad vi gör idag om vi överhuvudtaget gör något.
Ses later!

Söndagshärligheter

Vilken underbar förmiddag! Vi tog en promenad till gamla Enskede bageri där vi åt frukost och fikade med Sara och Ville. In på bageriet kommer Tommy Nilsson och Bella flörtar som vanligt.
Ha en härlig söndag!

Lika?

Mor och dotter mot kalas, visst är vi lite lika?

Alexanders dop

Har varit på ett super mysigt dop med ett super skönt gäng.
Tack Alexander för ett fint dop!

Dagens

Klänning Cloo collection

Ljuvliga fredag

Hejje!
Har haft en bra dag! Fram till P kom hem ungefär, vet inte varför men har stört mig på honom och vi blev lite sura, han var dessutom irriterad över att min mob var på ljudlös då han hade ringt 12 ggr (på riktigt). Herregud, give me a break, 12 ggr??!!! Surheten gick dock över lagom till middagen och nu är allt frid och fröjd igen. Det var ett tag sedan vi var sura eller ovänner så det var väl på tiden, kan liksom inte vara på moln jämt, nån måtta får det vara.
Bella sover och den här veckan har hon somnat smärtfritt alla dagar, hon brukar ju leva rövare vid läggdags men sedan jag började läsa för henne har något ändrats. Hon har gnällt lite och försökt krypa upp några ggr innan hon har somnat men det är ingenting mot hur hon har varit med sitt galna skrik och att hon vägrar ligga ner utan ska upp hela tiden. Det är en skön känsla att lägga henne i lugn och ro. Kanske börjar hon bli tryggare och känna att det är okej att somna och att mamma är där när hon vaknar.
Det blev ingen dagens idag, det blir så ibland när det handlar om små 8-månaders tjejer. Däremot kom en klänning idag från babyshop.se. Det var kärlek vid första ögonkastet. Även ett par leggings följde med, svarta, super fina med dragkedja nere vid fötterna. Klänningen kommer min tös bära i morgon när vi ska på Alexanders dop. Leggingsen kan jag tyvärr inte fota nu för jag vågar inte hämta dem i sovrummet och riskera ett uppvak.
Vill credda babyshop.se för riktigt bra service, beställde kläderna onsdag kväll och dem levererades i min brevlåda idag. Dessutom har dem fri frakt (alltid) och just nu 20% rabatt. Älskar babyshop! (Och nej jag får inte betalt av dem för att säga det, tyvärr hehe).
Jag säger trevlig helg nu så hörs vi touremoro.

Ännu ett genusskämt

Bilden nedan är från en artikel i Aftonbladet som berättar om södra latin gymnasiets senaste idé. Ett könsneutralt omklädningsrum. Visst får man byta om i vilket rum man vill, känna identitet med vilket kön man vill, tända på vem man vill etc. etc. men det finns bara två kön. Kille eller tjej, det är det som finns man kan inte hitta på egna kön. Syftar på texten på bilden "för att slippa byta om bland killar eller tjejer".
Givetvis är hen ordet med i texten men hen är ju inget kön, det är ju ett begrepp för att förklara en person vars kön man inte vet, ja alltså för de som inte orkar skriva eller säga "han eller hon".
Det är fantastiskt att man engagerar sig i jämställdhet och jag är helt inne på lika lön för lika jobb (oavsett etnicitet eller kön och förutsatt att man gör jobbet lika bra såklart) samt övriga rättvisefrågor och allas lika värde men det här tar fan knäcken på mig och får mig och tänka på de stackars länder med riktiga problem vars största problem är inte att det saknas ett könsfritt kön.
Hej för nu.

Dagens

T-shirt Polarn o Pyret, randiga leggings H&M. Ps. Jag älskar H&Ms leggings 3 för 99 kr!!!!! Bodysarna som ingår där tycker jag mindre om.

Lite seriösare tankar

Jag vet inte om det framgår men jag älskar kläder, jag älskar mode, jag älskar modemagasin och jag älskar att shoppa. Grejen med mig är att jag alltid varit ganska missnöjd med min kropp. Jag har alltid haft bra självförtroende och varit tuff och stark men min självkänsla när det kommer till utseendet har aldrig varit det bästa. Jag är kort och har alltid tyckt att jag är tjock. Ja inte lite mullig utan tjock. Nuförtiden går det där lite i perioder, ibland är jag nöjd och ibland ser jag bara en rund köttbulle i spegeln. Pga hur jag känt över detta har jag aldrig riktigt kunnat ta på mig eller köpa det jag vill och det jag tycker är snyggt. Vissa plagg såklart men i regel har jag känt att det mesta inte passar min kropp. Allt detta är har gjort att mitt intresse för barnkläder och barnmode har tagit väldigt stor plats sedan jag fick en dotter, jag vet att många tycker att jag lägger extremt mycket pengar och energi på min flickas garderob (min flickas pappa t.ex) men det är ett intresse och jag tycker det är så fantastiskt underbart. Kanske blir jag en sådan mamma som lever genom sitt barn eller kanske blir jag helt enkelt en sån mamma som bara är väldigt intresserad av mitt barn. Jag kommer alltid stötta henne och låta henne vara den hon VILL vara men jag ser inget fel i att leda in henne på det spår jag önskar och sedan låta henne ifrågasätta, vara kritisk eller förhoppningsvis uppskatta mina tankar och idéer. Oavsett om man gör det medvetet eller inte så är det trots allt något alla föräldrar gör. I slutändan hoppas och tror jag att bakom alla dessa kläder och hårband lär hon sig etik och moral, rätt och fel och helt enkelt sunda värderingar. Det sitter liksom inte i kläderna.
Ta den här könsdebatten exempelvis, tror folk verkligen på fullaste allvar att blått eller rosa spelar någon roll? Jag är övertygad om att min dotter inte kommer låta sig behandlas enligt 50-talets kvinnosyn för att hon bär rosa på dagis. Det är inte kläderna som spelar roll där, det är hur vi uppfostrar våra barn, hon skulle kunna bära hur mycket blått och pojkigt som helst och sedan bli nertryckt och kränkt pga. sitt kön om jag inte gör henne till en starkt och trygg person, jag anser att jag kan utföra det jobbet oavsett vad hon bär för kläder.

Lek

Alltså vi kanske inte är en mysig familj, men vi är iaf en rolig familj för vi sitter nästan alltid på golvet och leker efter middagen. Oftast leker vi med Isabellas matvaror, även föräldrar kan ha kul med dem.
Nu fortsätter kvällsleket fram till 19.30-20.00 då Bella ska sova.
Hej hej!

Dagens

Randigt linne Cheap Monday, svarta leggings H&M.

New shoes

Nu funkar appen igen, det var väl på tiden!
Trodde inte den skulle funka så jag har inte tagit någon dagens men som vanligt när dagens uteblir så kompenserar jag med något nyinköpt till henne. Idag har hon fått sina första skor, inköpta på NK och sjukt snygga.
Vill berätta en viktig detalj som hände på NKs barnavd. Vi stod i kassan och som alltid så stirrar Bella ut någon vart vi än är. Den här gången blev den lyckliga Kim Källström, dem fann varandra och Källström började prata med min prinsessa. Jag citerar honom: var fin du är! Sen när vi ska gå säger han "hej då Bella". Jag var ju såklart väldigt cool men när vi kommit därifrån messade jag P enligt nedan.
Hej svej!

Förr förrgår dagens

Det gick att hämta bild från instagram! Body Tutto Piccolo, leggings H&M, hårband Lindex

Beklagar...

...det oaktiva bloggandet och bilduppläggning. Appen på den här portalen är uppenbarligen helt värdelös, jag har mailat och klagat och deras svar var att dem var medvetna om problemet.
Jag bloggar nu från ipaden men den sitter jag sällan med på dagarna då är det mobilen som gäller.
Idag var jag på viktväktarna och gick därifrån med en stor besvikelse. Jag hade gått upp 0,8 kg fast att jag har följt "budgeten" slaviskt. Har dessutom skrivit upp allt som jag har ätit. Jag kör på den här veckan också men ger det inget då vete fasiken om vv är min grej.
I morgon är det återigen dags för babysim, det är mysigt och roligt och lilla fisken älskar det. Hon skiner upp och blir helt till sig när vi hoppar ner i poolen. Ska bli spännande att se om P har möjlighet att komma och titta i morgon, hittills har har inte "haft möjlighet" att komma från jobbet. Ja, ja, vi har det mysigt iaf, jag och min tjej.
Jag vill passa på att ge lite ris till citygross matkasse som vi varit super nöjda med tills i dag då vi beställde en fruktlådå, vet ni vad vi fick? 5 bananer, 3 apelsiner, 5 äpplen och 5 päron. Vilken spännande frukt! Det var första och sista gången den lådan levererades hem till oss. Matkassen däremot, den är helt ok. 5 middagar inkl hemkörning, 599 kr. Fördelen med matkasse tycker jag är att man slipper klura ut vad man ska äta varje dag, det är oftast goda recept och man slipper äta makaroner och falukorv dagarna i ända.
Puss och kram

Loppis

Men hej bloggo!
Jag blir så trött på blogg.se, min bloggportal. Appen har lagt av igen vilket innebär att jag inte kan blogga från mobilen samt lägga in bilder, och en blogg utan bilder är en värdelös blogg.
Hade världens finaste dagensbild från igår då vi har på 6-års kalas hos fasters älskling Algot.
Kan ju hur som haver berätta att jag, syrran, mamma och Bella har gjort något super kul idag. Vi har sålt på backluckeloppis och det var riktigt jäkla kul. Allt jag sålde var grejer som jag tänkt slänga eller ge bort men istället blev jag 1300 kr rikare och fick en rolig
dag på köpet, känner mig såååååå nöjd. Vi kommer nog göra om detta i höst, när man samlat på sig lite nytt.
Mest var det Bellas gamla kläder, hade hur mycket som helst och det mesta var använt 1-2 ggr på sin höjd. I slutet av loppisen stod jag och syrran ropade: -allt ska bort, 1 kr styck, allt ska bort!

Inte sovmorgon

Jag dör trötthetsdöden. Bella väckte mig 05.50, jag bara: ja, ja somna om nu gullunge. Det gick inte hon skulle upp, jag fick ligga kvar i sängen till 06.15 sen blev hon skit sur.
Nu ligger jag i soffan men hon vill ju helst bli underhållen och jag kan inte låta bli att längta till när hon börjar uppskatta en film eller barnprogram. Hon kan ju titta på det en stund men hon skulle ju aldrig sitta själv och titta på typ Pippi Långstrump medan jag sover en stund till. Dessutom kan hon inte ens sitta själv i soffan ännu, hon skulle bara ramla ner.
Alltså hon är världens gulligaste på morgonen och jag älskar att vara med henne men att gå upp vid 6-tiden känns inte ok, inte på något sätt.
Nu är det bara 1 timme kvar till Nyhetsmorgon börjar, jag håller ut!

Bellas gäng

Hur gulligt är inte det här gänget?!
Vi har idag haft vår sista uppstyrda mammagrupp på BVC, ångrar att vi inte tog ett kort när vi började ses, när kidsen var minimini.
Nu är Bellas morfar här så jag ska vara lite social.
Trevligt helg på er hörrni!

Tillägg till inlägget nedan

Det är inte Anna på bilden som är gravida Anna.
(Det är inte tjejen i filmen som skrivit brevet).

Annas babyshower

Har precis kommit hem från Annas babyshower. Har ju velat skriva det hur länge som helst men det var ju en suprise för Anna, och hon blev verkligen suprisad! Bella var givetvis med, hon är alltid med och hon älskar häng med massa tjejer.
Det var super trevligt och gott med god mat. Däremot avstod jag tårtan och ostbrickan och det kallar jag karaktär, är man en viktväktarna så är man.
Blev påmind om min babyshower som alla tjejer överraskade mig med för snart ett år sedan, det var typ min bästa dag!
Sovgott alla cyberkompisar.

Dagens

Tröja m. rosetter Next, vita leggings H&M.

Hemmahäng

God morgon mina kära! Vilken sugande morgon, alltså vädret. I övrigt är det ju kanon! Sitter här med en liten klängapa som har kommit in i någon fas där hon ska ungefär äta upp mig. Hon har ju varit mammig sedan hon kunde börja uppfatta skillnad på mig och P men nu är hon om möjligt ännu mer på mig. Dessutom vill hon ta allt jag håller i, helst telefonen och ipaden, det är en konst att blogga med henne i famnen. Jag har ju tack o lov supermom-genen så jag kan göra i princip vad som helst med henne. Jag kan även ge henne uppmärksamhet samtidigt som jag är uppkopplad, vad säger ni nu då alla barnpsykologer?!
I dag blir en extremt ovanlig dag, vi ska inte göra något. Vi ska vara hemma. Det kan hända att vi sticker upp till Lisa för en kaffe men det är nästan som att vara hemma.
Vi hörs later!

Dagens

Tröja Liverpool

Bra lunch idag

Vapiano har nu öppnat i skrapan! Det vet jag för jag, Lisa och Jossan käkade lunch där idag. Älskar vapiano och blev glatt överraskad över att dem äntligen öppnat en restaurant på söder.
Efter lunchen åkte jag och Jossan med våra små på babysim, som vanligt på tisdagar. Tummen upp för babysimmet för det är verkligen en mysig grej, och en grej som Bella uppskattar och tycker är kul. Det märker man direkt när man kommer ner i poolen.
I övrigt har det ju varit värdelöst väder så ingen prommis idag.
En grej som jag gjorde medan Bella sov idag var att slå in paket, jag älskar att göra det och dessa blev jag väldigt nöjd med då jag pimpade dem lite extra. Satte ett vanligt paketsnöre runt och fäste en blomma som deklaration. Blev så nöjd så en bild kommer nedan, under bilden på sötaste Vince med sin snygga mamma Jossan. I paketen är det för övrigt presenter till min brorson Algot som fyller 6 år på söndag, kan såklart inte skriva ut vad det är då jag tror att han är en av mina lojalaste läsare, eller iaf hans föräldrar (hoppas jag).

Dagens

T-shirt "mummys little girl" Next, leggings H&M.

Streckens klubb

Hellu hello hellå.
Har haft middag med mina tjejer. Körde ut P och bjöd strecken på enchiladas.
Streckens klubb borde byta namn till feministiskt initiativ, med tanke på hur extremt mycket skit det snackas om män. Missförstå mig inte nu John, T och P ni är underbara, men ni vet ju själva hur vi pratar när vi träffas.
Som vanligt saknades en Sanna men snart är det maj och då flyttar en Sanna hem till Sthlm.
Bella är verkligen en given medlem i klubben hon skrattar när vi skrattar och är med i snacket hela tiden. Åhhhh va jag är glad för min lilla tjej, hjärta, hjärta, hjärta. Och snart kommer en ny medlem, i juli när Magdas bebbe ploppar ut.
Nu är det sovningsdags, gonatt.

Dagens

Kofta Zara, strumpbyxor Kappahl, leopardklänning Lindex.

Vårdag

Har haft en fantastiskt mysig dag. Jag, Sara, Ville och Isabella stack ut till kungliga djurgården och käkade lunch på rosendals trädgård. Vilket mysigt ställe! Det var första gången jag var där, har varit påväg tidigare men det har aldrig blivit av.
Vi käkade och fikade därefter promenerade vi till NK och köpte doppresenter till två dop, super fina presenter men kan givetvis inte skriva vad det blev. På NK såg vi även statsminister Fredrik Reinfeldt, jag tänkte gå fram och fråga om vi kunde fotas tillsammans och skylla på barnet som man brukar göra. Typ: alltså mitt barn är ett jätte stort fan. Jag avstod dock pga. utskämningsrisken.
Efter NK och Reinfeldt promenerade vi vidare till medis och kollade avundsjukt på alla vindrickare på snaps.

Vårjackan!

Idag är inte bara dagen då jag valde att matcha mönster och stilar hej vilt. Det är även dagen då jag kunde knäppa min trenchcoat! Jag tänkte i morse att jag skulle prova den och tänkte i samma veva att snart får jag nog igen den. Jag behövde inte ens vänta till snart för den åkte igen idag enligt bilden nedan (med reservation för att det är tight på vissa ställen).

Dagens

Tröja/jacka kappahl, leggings H&M.

Du och jag Bella

Ikväll bara myser vi i soffan. Dubbelgillar det här livet, jag trodde att jag var lycklig innan hon kom men jag hade för tusan ingen aning om vad lycka var förrän jag fick träffa det här lilla krypet. Och det blir ljuvligare för varje dag.
Påminn mig om detta när hon är 15 tack.

Gårdagens

Kofta H&M, leggings H&M

Lördagsutflykt

Appen är fortfarande ur funktion så inga bilder ännu tyvärr.
Kan berätta att vi tänkte packa in oss i bilen och åka till Kista galleria. Dem har next där, enda butiken i Stockholm (och Sverige). Vi diskuterade här i morse vad vi skulle hitta på. Tom tits (tits hehehehe), sydpoolen, naturhistoriska, eriksdalsbadet. Bad uteslöts ganska fort då det är lite jobbigt med Bella, med henne blir det mest ett snabbt bad och sen behöver hon sova i vagnen etc. Vi bestämde då Tom tits och frågade Z om han ville det. Nej, han ville spela på sin iPad. Naturhistoriska? Nja, alltså personligen är jag inte så förtjust i uppstoppade djur och torkade skalbaggar. Vi pratade vidare och båda var rörande överens om att göra barngrejer inte är våran grej. Personligen skulle jag som sagt gärna hitta på något som Bella vill göra, oavsett vad, men hon är ju inte där ännu. Vi kom fram till att Z älskar ju att gå i leksaks och spelaffärer. Va lämpligt! För jag älskar ju också affärer. Det slutade alltså med att vi ska besöka Kista för lunch och lite shopping. Ska köpa present till min brorson bl.a.
Det blir trevligt för Sara och Ville ska hänga på.
Hörs later!

Det här med familjegrejer

Tog en fin dagens bild men blogg.se appen har fjongat ur (igen!) så nu skrev jag till blogg.se att fixa ba! Jag lägger ju upp bilder från mobilen och utan app funkar det inte. Får se om den börjar fungera ikväll, nu skriver jag från paddan. Annars så händer här inte mycket ikväll. Pratade precis med P om resa i sommar, om vi ska åka? Vart vi ska åka? När vi ska åka? Osv. fick fan inte mycket till respons där inte, kul när man har så fin kommunikation i förhållandet. Funderar på att ta den här diskussionen med ytterdörren också, det brukar ge mig ungefär lika mycket. Hehe återigen, tur att inte P läser bloggen. Vad som händer i helgen är fortfarande oklart, vi har inga direkta planer. I morgon snackade vi om att göra någon familjegrej, fast vad? Jag är inte så sugen på att typ packa en ryggsäck och leka mamma, pappa, barn. Jag försöker, jag försöker vara en sån. Jag säger till P att vi måste göra mer sådant men sen när vi väl kommer till skott så tänker jag bara, no thanks, ta mig härifrån. Fast man kan ju göra saker med familjen som är roliga, eller? Jag tror kanske jag uppskattar det mer sen, när man hittar på saker som Bella tycker är kul, när hon kan börja välja aktivitet, allt hon blir glad av blir ju i regel jag glad av, det blir så mycket roligare då. Då minsann kommer den här mamman dra ut med både pulka och matsäck om det är det hon vill.

Hur man vattnar en orkidé

Jo det gör man enligt följande: man tar ur plastkrukan och blomman ur den riktiga krukan. Ställer den i diskhon och låter vatten rinna i ungefär en minut innan du ställer tillbaka den. Man vattnar alltså inte direkt i blomman.
Detta har jag snappat upp från Nyhetsmorgon för en tid sedan. Har alltid vattnat direkt i tidigare och det förklarar ju varför dem alltid dog.
Anledningen till ett jag skriver om detta är att jag tycker det är ett bra tips för er som precis som mig inte har gröna fingrar. Jag kommer alltså inte starta en trädgårdsblogg, dont worry det är inte min stil. Jag är ju lite mer av en indoorgirl.
Nu är det dags för nagelfix hos bästa nageltjejen samt min privata psykolog Nina.

Dagens

Body m. krage Kappahl, randiga leggings H&M. Accessoarer: lite smörgåsrån m. leverpastej samt lite grönsakspure.

Kul kul!

Tjohej va kul! Har precis kommit hem från öppna förskolan där Malin, en mamma i min mammagrupp, berättade att jag låg 5:a på bloggtoppen av mammabloggar! Vilken rolig grej! Detta måste man ju fira och som tur är hann jag fira redan innan jag fick veta detta. Firningen kom i form av en underbar body från märket Tutto Piccolo och köptes i dag av gulliga Johanna på byengberg.
Jag brukar inte bjuda på klädbilder utan Bellman men jag kan inte låta bli nu för den är så fin. Vilken tur att jag alltid är redo när det finns något att fira.
Rolig dag i dag by the way. Först fick mamman kolla lite på kläder och sen fick Bellman ha kul med sina kompisar på öppna förskolan. Vilket par vi är jag och min dotter, vi kompletterar varandra.

Onsdagspresent

Ett blivande Liverpool fan har idag fått en present av sin fejkmorbror Ville. Moster och han kom förbi oss och lämnade av en fin liten dress. Nu är inte jag något fan direkt men Bellas pappa blev väldigt glad. Jag frågade när det är tänkt att hon ska bära dessa kläder, hon följer ju inte direkt matcherna, och P tyckte att hon ska ha dem jämt och varje dag. Det kommer inte att hända.
Tack så mycket fejkmorbror Ville!

Dagens

T-shirt Polarn o Pyret, leggings H&M.

Dagens

Grå hoodie m. hjärtan H&M. Byxorna åkte av efter middagen men dem var matchande gråa.

Stolt mamma

Hur stolt har inte jag varit idag?! Min lilla dotter är så duktig på babysimningen. Hon plaskar och sprattlar och inför "dyket" som kommer om några veckor fick dem idag träna genom att vi hällde vatten på deras huvud och Isabella gjorde inte en sur min, hon bara plaskade vidare! Bästa Bella, du är som en liten fisk i vattnet! Precis som din mamma var när hon va liten (har jag fått höra).
Det är konstigt det där med att vara stolt, egentligen är det ju ingen som lyfter på ögonbrynen för saker som hon gör, det är liksom ingen grej för de allra flesta. Ändå blir man mallig, stolt och vill gärna berätta vad ens barn har gjort. Och man jämför ju, det är ju på gott och ont men man gör det hela tiden. Jag upplever att man har en norm om hur dem bör vara i en viss ålder. Allt från vikt och längd till om de kan sitta, gå eller prata. Och jag är inte bättre själv, jag jämför till höger och vänster och tänker att det där har ju Bella kunnat länge alternativt att varför kan inte Bella det där ännu? I de flesta fall utgår jag från att min dotter är normen, det fattar jag ju att så är det inte men det är henne jag jämför med och i mina ögon är ju hon den perfekta bebisen och jag gissar att det finns fler föräldrar som känner så.




MiniBecc

Häromdagen så fick jag lite bilder skickade till mig från Anna, en barndomsvän. En av dessa bilder är den nedan. En liten och oförstörd Rebecca, är det så Isabella kommer se ut om några år?
Jag gillar frisyren och hårfärgen. Det var på den tiden när man fortfarande var sig själv.
Nu sovdags!

Dagens

Leoparddräkt MarMar Copenhagen, svart rosett Glitter.

Today

Just exakt nu är jag påväg till ett vv-möte (viktväktarna). Tänkte att Bella skulle behöva det hehe. OBS OBS OBS: skämtade, det är givetvis jag som behöver det. I eftermiddag ska vi sedan till öppnis som idag har bjudit in en fotograf som erbjuder babyfotografering, det nappade såklart jag på!
Ang. det här med håret så pratade jag igår med Karin, min kompis som jobbar på Wella, och hon skulle fundera ut något till mig och mitt hår.
Later!

Håret

Hellu. Sitter och kollar hårtrender 2013, jag är så sugen på att göra något med mitt hår men vad?!
Lugg är snyggt men inte aktuellt eftersom jag ångrar mig varje gång. Färga någon snygg färg vore kul men det är redan så mörkt så det blir en tuff utmaning (tror jag). Drömmen vore ju lockigt, stort och lockigt men kan man permanenta? Finns det fortfarande folk (under 65) som gör det? Isåfall vill jag göra det. Annars återstår väl bara en klippning men jag vill inte bli korthårig så hur skulle jag då klippa mig?
Åhhhhj jag önskar att jag va Carrie Bradshaw.

Nu är det vår!

Idag såg jag våren! Vi var ute på promenad på landet hos mamma och helt plötsligt uppenbarade sig våren för oss i form av en tussilago. Det var så fint så jag var tvungen att fota. Jag vill även konstatera det faktum som alla gör och gjort de senaste veckorna. Vilket underbart väder det är! Jag blir helt vårkär i våren och livet i övrigt!
Ikväll ska jag applicera mina vårkänslor på livet här hemma och dricka lite vin och kanske äta något smaskigt till vinet, typ mörk choklad.

Dagens

Basebolljacka kappahl, vita leggings H&M.

Blogguppehåll ikväll

Nu drar vi mot mamma på landet. Som vanligt så blir det bloggfritt där tack vare extremt dålig mottagning och jag mobilbloggar ju.
Trevlig helg alla kompisar 💕

Dagens

Mössa H&M, jacka mini rodini, randiga leggings H&M.

Våran dag.

Vi har haft en riktig toppendag!

*promenad.
*BVC-vägning och mätning och allt såg fint ut.
*promenad igen.
*lunch i Globen där jag lämnade in min klocka och köpte ett par leggings på bikbok.
*öppna förskolan med sångstund, lek och kaffe.
*bakning av bröd medan Bella roade sig med att kolla på babblarna på paddan och käka majskrokar.

Vilken energi jag har! Mellan dessa händelser har jag lyckats tvätta två tvättar, handlat och pussat på min lilla tjej. Nu förtjänar jag lite mörk choklad (typiskt en tjock att "unna sig").
I morgon åker jag, syster, Ville och Bellman till mamma och sover där. Vi längtar!
Hej då.

Dagens

Prickig body Lindex, leggings H&M.

Fin fint!

Som ni ser så bär Isabella Cheap Monday idag, hade ingen aning om att de gjorde babykläder och jag kan ärligt säga att jag känner mig förd bakom ljuset av er som vetat och inte sagt något.
Jag älskar babykläder, det är helt klart min största hobby numera. Älskar kläder och mode över lag men det är fantastiskt roligt att klä sin lilla dotter i fina kläder. Hon passar ju i allt som jag gillar tillskillnad från mig och kläder. Det finns hur mycket fint som helst men jag passar inte i närheten av allt fint.
Om det är någon som går runt och vet att något kul och fint märke gör babykläder så vill jag bli underrättad, snarast!
Apropå mode och sånt så hittade jag det här fina nagellacket på & other stories igår. Känner mig jätte nöjd!
Tackaaaarrrrrrr (han från Sveriges mästerkock).

Dagens

T-shirt Cheap Monday, leggings H&M.

Söta barn

Idag har dem här sjukt söta och fantastiska barnen lekt. Chris och hennes lilla Alexander har också varit hos oss. Vi käkade lunch hos mig och sen tog vi en tur till öppna förskolan. Bella uppskattade sångstunden som vanligt och min röst blir bara vackrare och vackrare.
Ikväll får vi besök av Sara och Ville, mamman ska bjuda på fläskpannkaka.
Later!

Min smarta man

Men hej bloggen!
Är precis hemkommen från föreningsstämma där ny revisionsbyrå är vald. Nu ska det väl ändå bli ordning på den här föreningen, och har det fifflats så bör väl det komma fram.

Nu sitter P och förklarar atomer och hur allt är uppbyggt, jag ba: hallåååå, jag bloggar.
Han berättade precis att alla atomer återanvänds och att det bara finns ett visst antal. Detta innebär alltså att de atomer jag har kan ha kommit från dinosaurie, eller Jesus för den delen! Det kallar jag kretslopp. Det är bra att jag har P, han lär mig alltid så mycket och han kan typ allt (förutom om mode och kläder). Man kan fråga honom om det mesta, häromdagen berättade han allt om Nordkorea och fick mig att känna mig lite lugn efter senaste tidens nyhetssändningar om allt därborta.
Jag gillar att ha en kunnig och allmänbildad sambo, det känns tryggt och moget.

Myssöndag

Har haft världens skönaste dag med Freuden Hemorojden (Frida). Det är inte bara min äldsta vän utan även Bellas gudmor. Frida hade med en påskpresent till Bella, en fin kofta och en skön luvtröja (säger man luvtröja trots att man är äldre än 15?).
Vi har käkat lunch och fikat i Hagaparken, därefter blev det en promenad runt slottet i hopp om att skymta knugen eller iaf en liten prinsessa. Vi fick nöja oss med min lilla prinsessa men det var minst lika bra.
Efter Hagaparken åkte vi till Bromma flygplats och hämtade Sara och Ville, sån är jag, sån som hämtar min syster!
I morgon är det tillbaka till verkligheten igen, dvs. fika med mammor, luncha, shoppa och bara ha det gott gotti gott gott.

Dagens

Body kappahl, rosa jeans Åhléns.