Barn bortskänkes!

Nä men skämt å sido, fast lite sant. Hon har varit så satans svår sedan vi kom hem från lunch och promenad med Jossan. Hon vill liksom inte sova på dagen fast hon är aptrött. Nu sover hon i min famn men vill jag att hon ska sova längre än 11 minuter så måste jag sitta eller ligga och hålla om henne hårt och hela tiden. Synd för jag skulle behöva städa och plocka lite.
Natten är inga problem, hon är världens bästa sovare då. Dessutom har kvällarna blivit mycket bättre, har inte behövt öronproppar på säkert 2 månader och hon sommar t.o.m utan att jag håller om henne ibland, det är skönt. För man vill ju verkligen inte hålla om ditt barn! Hehe, skoja.
Ikväll ska håret färgas för på lördag ska jag vara snyyyygg, oohhh oohhh yeah yeah.

Dagens

Body Kappahl, vita leggings Cubus.

Oplanerad dag.

Morning!
Inga planer idag förutom en eventuell promenad med Jossan och lilla Vince.
Om någon har planer för mig så välkommen att höra av er!

Story of my life.

Mitt gäng.

Har hängt med dem här idag, och Chris men hon gjorde sig inte bra på bild enligt henne själv.
Vi åkte tuben till kista, det var läskigt.
Shoppade lite till Bella på next, älskar att gå där. Dem har så fina babykläder.

Dagens

Kofta H&M, svarta leggings Petter & Kajsa.

Tv-råttan och jag kollar nyhetsmorgon.

Morning mina sköningar!
Idag sov vi bara till 7, har varit bortskämd med sovning till tidigast 8 sista veckan. Känns tidigt idag.
Vi kollar Nyhetsmorgon och tar det lugnt i soffan på morgonen. Det är en skön grej för resten av dagen vill min lilla tjej aldrig sitta still så jag njuter av morgonlugnet.
Å andra sidan är jag glad att jag har en framåt och aktiv tjej.
I dag ska jag plocka upp Jennie och åka till kista för lite shopping. Där ska vi möta upp Chris och hennes lilla plutt. Det blir en rolig dag.
Tjobalooo!

Bra jobb.

Idag var vi på mitt jobb som sagt. Det var kul att träffa alla kollegor, flera som är preggo på jobbet nu. Kul! Ser fram emot Annas bebis ankomst i maj, då blire mammahäng all day long.
Längtar inte till att börja jobba men kan ändå längta lite till själva kontoret, känns bra att ha en rolig arbetsplats att komma tillbaka till.
Efter jobbet åkte och promenerade vi till Jennie. En rolig grej hos henne: hon hade letat efter sin deo tidigare, när hon öppnade diskmaskinen så låg den i bestickhållaren, nydiskad och klar. Hehe gulliga Lily tyckte tydligen att den skulle vara där.
Trevlig kväll!

Dagens

Jeansskjorta (body) Lindex, vita leggings Kappahl, hårband NK.

Jobbsnack

På väg till jobbet, ska träffa vår lönetjej samt luncha med världens bästa kollegor.
Höres later!

En vanlig måndag.

Idag hängde jag och Bella med Chris och Alexander, vi fikade, shoppade och bytte blöjor, ja sånt man gör ni vet. Hade en riktigt trevlig och mysig dag med dem.
Idag kom lilla Z till oss, han hade varit på simskola med sin mamma och väl hemma rusar han in till mig och skriker: -Becca! Jag har doppat hela huvudet under vattnet. Jätte stolt. Jag tänkte först: det är väl ingen grej, sen kom jag på att han är ju bara 6 år så jag berömde honom och tänkte att han är ju jätte modig.

Längtar efter att vara snygg!

Har köpt en klänning till MIG idag och jag längtar så efter att få dra på mig den på min tighta kropp och gå ut på galej. På lördag får det inte ställas in, jag ska ut!

Dagens

Body Geggamoja, leopardmönstrade byxor Åhléns,

Bakishäng.

Hej bloggen.
Idag har Karin varit här och hängt med oss. Hon och P bestämde att dem skulle starta en klubb, alkoholister utan gränser heter dem. Båda var sååå bakis. Bara jag och Bella som sköter oss. Men det var mysigt att ha kakan på besök. Jag gjorde lasagne och hon hade gottis med sig.
Nu är det godnatt.

Möten med okända människor.

På förmiddagspromenaden nyss träffade jag en gammal tant som stannade och pratade med mig, hon verkade lite virrig alternativt lite packad. Hon frågade om jag hade en son eller dotter i vagnen samt om jag tyckte det var trevligt med barn. Sen väljer hon att berätta att hon har en dotter, -jag har en dotter och jag hoppas att hon vill höra av sig någon gång, sa hon. Sen gick hon vidare, till kyrkan berättade hon.
Sorgligt på något sätt men säkert finns det goda skäl till att dottern inte hör av sig. Kan ändå inte låta bli att hoppas att hon hör av sig innan det är försent.

Livet har stannat.

Lördagkväll och här sitter man med en dotter som har insomningsproblem och en skål godis som förstör mitt komma-i-form-löfte. Men jag har iaf fått shoppa idag och det känns bra för jag hade P's visakort som stod för alla köp idag. Hittade en tröja till mig och en body samt ett par byxor till Bella.
Det här med familjeliv alltså, jag älskar min dotter över allt annat och skulle aldrig byta henne mot ett annat liv. Jag skulle heller aldrig hålla på att lämna bort henne för att göra annat, hon hör hemma med mig och ska vara med sin mamma men jag är verkligen ingen familjemänniska. Eller jo, jag älskar att umgås med mina syskon och föräldrar men det här med att leva familjeliv. Jag tycker verkligen inte att det är speciellt kul. Tack o lov kan jag dra med mig min lilla mini me vart jag vill fast just ikväll, lördag och allt, så gör vi ingenting.

Dagens

Tröja m. rosett Lindex, leopardleggings Lindex

I got a feeling.

God morgon underbara lördag! Har en bra känsla idag.
Just nu sitter vi och kollar Nyhetsmorgon, Bella hälsar: Stör ej!

Fredagsmiddag

Hemma efter en middag på Sonjas grek. Det var första restaurangbesöket med Bella och det gick sådär. Hon var gnällig och ledsen så vi fick gå ut och vagga vagn så hon skulle somna, det var rätt jobbigt faktiskt. Ingen rogivande middag direkt. Känns som att det kommer dröja innan nästa restaurangbesök. Hon är liksom missnöjd och bara gråter och gnäller, har börjat fundera om det kan vara en tand på g för såhär brukar hon inte vara, det brukar alltid funka att ta upp och gå runt lite så blir hon nöjd.
Det var iaf skönt att få komma ut, att få fixa sig lite, ta på sig skor som har 5 cm klack och att få komma hem efter kl 22 en fredagkväll.
Nu säger jag gonatt.

Vincent och Bella sitting in a tree.

P och B sover för tillfället på soffan, vid 7 ska vi ut och käka med Sara och Ville. Ingen på hela jorden behöver det så mycket som jag.
Idag har Bella hängt med Vincent och det känns lite som att dem börjar känna varandra.

Dagens

Body m. fjärilar Lindex, byxor Geggamoja.

Morgonstund har guld i mun.

Hellu.
Min stadiga frukost varje morgon. Knäckebröd med smör, ägg och aromat. En flaska vatten och kaffe. Bästa stunden på dagen. Bella är alltid nöjd på morgonen och jag får äta frukost i lugn och ro tack vare gåstolen, vårt bästa köp!
Fram till för ungefär 2 mån sedan var selen min bästa vän, använder inte den så värst mycket längre nu är gåstolen min lilla bästis.
Morning på er!

Dagens

Body/linne Lindex, byxor Kappahl.

Happy torsdag!

Morning kompisar! Den här lilla fällkniven sitter nu nästa hela tiden, men mest dubbelvikt.
Tråkiga nyheter, kommer inte gå ut på lördag. Jag kommer skylla det på att min syrra blivit sjuk och går inte in på andra orsaker. Jag kommer ändå ha en kul helg för jag planerar att bjuda över folk till oss hela helgen. Det blir iaf inte bf (Bella-fritt) för mig, men det gör mig ingenting såklart.
Jag följer fashionkids på instagram, måste bara rekommendera det igen om man gillar baby och barnkläder. Så fina barn och flickornas hår!!! Jag dör av gullighet. Har redan planerat Bellas kommande frisyrer och ber till Gud att hon ska få långt och lite tjockt hår. Kan tänka mig lugg på henne sen, och en hög knut, LÄNGTAR!

Kollat bebis.

Idag har vi varit besök hos en ny liten människa. Världens sötaste lilla tjej Alicia föddes förra tisdagen och tillhör min granne Lisa med familj.
Stort grattis till ert lilla underverk.

Dagens

Body m. knappar Lindex, randiga leggings Lindex.

Äkta kärlek

Jag älskar den där lilla uppnäsan mer än något annat. Blir helt upprymd av kärlek när jag tittar på min fina dotter. Love love love.

Vi bara fikar, lunchar och hänger. Hela dagarna.

En stor och en liten tjej (som väger typ samma) busar.
Vi har haft besök av Jennie och Lily samt Jossan och Vincent. Jag bjöd på rester till lunch och Jennie fick Bella att skratta idag, som vanligt när dem träffas, jag gillart.

Dagens

Leopardmönstrade tofflor/skor Lindex, fleecejacka H&M, vita strumpbyxor Lindex.

Räknar ner till lördag.

På lördag ska jag, syrran och Frida ut. Jag längtar ihjäl mig!!! Ska bli så kul. Bord är bokat på humlehof, Sveriges bästa wienerschnitzel-ställe. Sen blire barhopping på söder, woo woo. Ge mig en drink i handen och snygga grabbar att titta på. Man får titta.
Det var allt för ikväll, nu ska jag mata en trött liten groda.

När man inte har något att göra.

Idag har vi testat öppna förskolan, det var helt ok. Vi deltog på sångstund och hängde med andra mammor och bebisar. Bra grej det där med "öppnis" för det är öppet varje dag och man vill ju aldrig sitta hemma en hel dag så har man inget inplanterat kan man alltid gå dit. I morgon har vi mammagrupp, det är ju lite samma grej fast dem mammorna har man till viss del börjat känna. Tycker dem är trevliga hela högen.
Är mega nöjd i dag, har tagit två promenader, återigen: nu jävlar ska jag bli smal!
Over and out.

Morfar...

...här kommer ännu mer personlighet.

Dagens

Kofta hemmastickad, kortärmad body Ralph Lauren, leggings Cubus.

Bra häng.

Har haft världens trevligaste söndag. Jag och Bella åkte till Bromma, packade in vagnen och tog en promenad tillsammans med Magda och Frida för en lunch i konsthallen. Varför ses vi inte och lunchar oftare?! Vi hängde även hos Magda i deras nya lya som för övrigt var riktigt nice. Blev sugen på att flytta, bara för att få något nytt och för att få inreda från början. Bella har varit ett väldigt trevligt sällskap idag, jag tror hon gillar mina kompisar väldigt mycket. Känns bra att hon får växa upp med dem omkring sig.

Dagens

Jeans Lindex, tröja hemmastickad, jacka Zara

Sunday morning.

Gooood morgon! En pigg bebis skulle absolut gå upp innan 8, dåligt tycker jag.
Igår spenderade vi dagen och kvällen hos svärisarna med god mat och annat gott. P var på bio igår så jag, Bella och Z hängde där. Hade en jätte trevligt kväll men Bella var lite gnällig och hon ska absolut vara med mig. Har aldrig varit med om en liknande mammagris. Det blir lite jobbigt för det finns ju massa människor runt omkring som mer än gärna tar henne och avlastar mig men det är hon högst kritisk mot. Tur att hon är underbar i övrigt för jag hänger mer än gärna med henne.

Update.

Dåligt bloggat, har varit hos mamma och där finns det noll täckning på mobben som jag bloggar ifrån. Nu blir det ett glas vin hemma hos svärisarna.
Väljer att uppdatera gårdagen i bilder.
Puss och skål!

Sjuklingarna AB

Morning! En liten sjukling väckte oss kl 6 i morse, han hade ont överallt och ville ha tröst. Det var bara att kliva upp. Sen var det dags för nästa, när jag lägger Bella på skötbordet lägger hon världens spya, alltså inte lite som det kan komma ibland utan typ 3 dl!!! Sen sommar hon i soffan. Har därför ställt in dejten med Chris så inte lilla Alexander ska få något men till mamma åker vi oavsett. Jag misstänker att hon kanske reagerar på vaccinationen som hon fick igår. Nu är det bara att hålla koll att hon får behålla vätska. Stora lillen, alltså Z, ska jag köra över till hans mamma lite senare idag så får han vara sjuk där några timmar, jag om någon vet att när man är sjuk då vill man ha mamma ❤

Även en mamma vill vara hos sin mamma.

I morgon åker jag och Bella till min mamma och stannar över natten, längtar så mycket.
På vägen kommer vi göra ett lunch och promenadstopp i Rosers hos Chris. Det blir en mysig dag helt enkelt. Ska bli skönt att komma hemmifrån lite, från sjukstuga och vardagsgrejs, även om det så bara är för en dag. Är trött på det här med familjeliv nu, mamma i morgon kommer vi, dina två favoritprinsessor.

Dagens

Leggings H&M, kofta Kappahl.

Morsgrisen och jag ❤

Alltså vad är grejen med min dotter, hon vill verkligen inte hänga med killar om inte mamma är med. Morfar var här idag, så kul tyckte jag, det tyckte Bella också. När pappan kom hem åkte jag och fixade naglarna och lämnade en glad tjej med sin morfar och sin pappa. En timme senare är det en ledsen och väldigt upprörd tjej som lämnas över till mig. I en timme hade hon skrikit och gråtit, när jag sedan tar över säger hon inte ett pip utan tittar på pappan och morfar hur glad som helst.
Ingen är gladare än jag att vi har en så fin och trygg relation men det gör ju lite ont i hjärtat att inte pappa duger (varken min eller hennes). Well well...har iaf nyfixade naglar så det var värt lite magsår och heartbreaking. Mammas lilla gris är vad hon är.

Booooring idag.

Fy fasiken va det är tråkigt att bara va hemma. Eftersom Z är sjuk så har vi inte ens kommit ut på en promenad. Jag har gärna honom hemma med mig och Bella men en sjukling och en bebis som inte vill sova på dagarna, nej tack!
Eventuellt så tar vi oss över till granntanten Jossan men som det ser ut just exakt nu så vill Bella absolut ingenting utan är dötrött men inte sovsugen.
Jag säger som jag sagt tidigare, ett barn räcker för mig, tack och hej.

Dagens

Jacka m. luva H&M, jeans Lindex.

Tisdagsfördriv.

Sorry, dåligt bloggat idag. Har inte hunnit, jag har faktiskt ett barn. Har varit i stan med Jossan och Aline samt deras små skruttar, Vincent och Felicia. Käkade lunch och tog en tripp till NK där jag bytte en bok mot en tröja (till Bella alltså). Slänger in en bild men tyvärr vet jag inre hur man vänder bilder med mobilen, om det överhuvudtaget går.
Väl hemma möts jag av en stor som blivit frisk och en liten (Z) som blivit sjuk. I morgon får den lilla stanna hemma med mig och Bellson.
Tjohej!

Boka in mig på en resa, nu!

Jag behöver semester från semestern. Eller inte från semestern egentligen utan snarare från hemma och hemmet. Lets be honest, det är inte alltid guld och gröna skogar och just nu är det faktiskt inget av det. Älskar dem hela bunten men jag skulle vilja ta med mig min tjej och sticka iväg nånstans, bara vi. Min nageltjej Nina är beundransvärd, hon har tagit med sin 1 1/2 åriga tjej till Thailand bara dem två, hur fantastiskt är inte det?!
Jag kanske skulle ta med mamma eller pappa nånstans, det vore mysigt. Pappa, du läser ju min blogg och det är större chans att du bjuder mig på en resa än att mamma gör det, kom igen pappa, vi åker nånstans! Bella, jag och morfar!
Jag inväntar ett svar snarast pappsen.

Uteliv, woo woo.

Jag är ingen utemänniska, tvärtom, har svåra trauman efter dagistiden när man blev tvingad att gå ut. Jag kan fortfarande få känslan tillbaka när man är (råkar hamna) i skogen. Eller när man har blivit medtvingad att vandra i fjällen (läs: tvingad av Sanna i tygskor från Björn Borg) och det enda roliga med vandringen är att stanna och äta matsäcken. I skolan var nog det absolut värsta orientering. Även om jag numera är stor nog att förstå att skola är bra och viktigt så kommer jag aldrig klappa händerna när min dotter tvingas ta sig ut i skogen och virra omkring. Kan ju hända att hon gillar det och då är det ju okej men annars kommer jag ha full förståelse när hon kommer hem klagandes över den där jäkla tvångsgympan. Min poäng iallafall är att jag är ingen friluftsmänniska och jag kommer aldrig äga ett par skridskor men satan va det är härligt att gå ut och promenera en dag som denna. Jag älskar det men i övrigt sträcker sig mitt uteliv till stureplan och inte längre.

Soppmiddag.

Pappa P har blivit sjuk nu, så jobbigt för jag vågar inte ta i något han har tagit i. Typ dörrhandtaget till toan 💀
Vi flydde sjukstugan jag och Bella och åkte med Sara och Ville till morbror Tobbe och Linnda. Vi blev bjudna på tre sorters soppor och massa korvar. Typiskt Tobbe att bjuda på färdig soppa i tetra och olika salamisar på ett fat. Hehehe min bror gourmetkocken.

Dagens

Casual sunday. Jacka H&M, vantar stickade farmor, bruna mysbyxor Lindex, mössa okänt märke.

Tack för ikväll.

Tack bästa farmor och farfar för ikväll.
Jag kan rekommendera restaurangen. Restaurang smak, man beställer 3,5 eller 7 rätter. Jag valde 5 olika med smakerna kryddkrasse, dill, fänkål, pepparrot och kapris samt två glas rött till. Allt var supergott!
Men måste ändå säga att det här (bilden) är bättre än allt vin i hela världen.
Puss och goder natter.

På tuben.

Bella är lämnad i farmors händer under några timmar, jag och P drar på middag. Bord är bokat kl 5 pensionärstid. Hoppas inte farmor ringer och att vi kan njuta av middagen.

Lördagsprommis till Globen.

Nyttighetsluchar på donken.
Ikväll ska Bella hänga med farmor och farfar, helt själv! Ska bli spännande att höra hur det går.

Dagens

Tröja kappahl, leggings Åhléns, jacka Zara.

Fredag hej!

En glad och en sur gör sig redo för mammagrupp.
Jag har bakat en sockerkaka som jag ska bjuda på, jag går verkligen all in på det här med att vara mammaledig.

Grannskapet 👍

Idag bjöd Lisa på god lunch, så härligt att ha tjejerna så nära, vi har alltid super trevligt!
Jossan underhöll sin Vincent, Lisas Eline och min och Bella, ipad är givetvis också intressant.
Tack för idag girls!

Dagens

Body Lindex, leggings Lindex (Lilys gamla)

Mammas stora tjej...

...valde att hålla i flaskan själv nu på morgonen!!! Hon är så stor och duktig!
Hade jag läst den här bloggen för bara 2-3 år sedan hade jag slutat läsa direkt efter detta inlägg, jag hade faktiskt ett mycket viktigare liv än så. Ett barn håller i en flaska, vem hade trott att det skulle bli en stor grej för mig?!

Smal 2013.

Är så nöjd med mig själv idag, av två anledningar:
1, jag tog mig ut, med Jennie, på en timmes promenix.
2 jag tackade nej till fika som Jennie försökte tvinga i mig.
Till middag åt jag kyckling och sallad. Så svårt att det faktiskt inte att strunta i kolhydrater. Speciellt inte om man gör en god sallad. Jag skar bara ner gurka och tomat i små, små bitar och blandar i lite olja, vinäger och salt. Slängde i lite bitar av halloumi också, mucho gott!
Gonatt och hoppas på trevligare drömmar i natt.

Dagens

Body och leggings kappahl.

Det här med drömmar!

Morning gott folk!
Är så trött, min dotter ville inte somna om kl 6 i morse så det var bara att kliva upp med morgonmonstret.
Jag känner mig lite skakad den här morgonen pga. nattens drömmar. Har drömt så obehagligt hela natten, vaknade först vid 1 då drömde jag om min farmor (som gick bort i höstas) och farfar och att farmor var påväg att gå bort men på ett läskigt sätt samma med farfar :( Någon av dem skulle drunkna och jag kom ihåg att min pappa bad om hjälp för att hålla koll på dem. Någon i drömmen kom springande för att hämta pappa och då visste jag att något skulle hända.
Vid 4 vaknade jag för att mata Bella, då hade jag drömt att jag och P kollade på en läskig film som handlade om vad som hände när man dog. Man kom till en annan värld och fortsatte leva men hade man varit ond så blev man vanställd och allt omkring en som man såg blev läskigt, alla människor och allt hus, affärer, djur såg konstigt och sjukt ut.
Nu när jag vaknade sista gången hade jag drömt att jag var på ett sjukhus och stod i receptionen och sköterskan frågade om mitt ärende och jag sa att jag skulle fotas (???). Jag fick fylla i ett formulär som var delvis ifyllt där det stod: dotter, död. Frågade varför det stod så och dem förklarade att dem var tvungna att vänta 2 veckor innan dem kunde ändra det för att se om hon skulle överleva. Då kom jag på att jag hade kört bil med henne i selen och krockat och det var därför jag var där. Satt i väntrummet då kom Tobbe, min storebror (som hade en del i första drömmen också på något sätt) och han skulle också fotas.
Det där med fotona fattade jag aldrig men Guuuuud vilka läskiga drömmar.
Nu när jag satt och skrev detta så hör jag på Nyhetsmorgon att dem idag har en drömtydare i programmet, hur konstigt är inte det också???
När jag skulle somna om efter varje dröm försökte jag tänka på annat och då låg jag och tänkte på klädshopping, det funkar nästan varje gång.

Fint minne.

Fick bilder skickade till mig häromdagen, bilder från min babyshower som mina fina vänner överraskade mig med i somras. Jag hade verkligen ingen aning om vad som var på gång utan P lurade mig att vi skulle ut och käka, 5 min innan vi skulle sticka ut så kommer ett tiotal tjejer inrusande genom altandörren och chockar mig totalt!
Vill dela med mig av några bilder från en av de bästa dagarna i mitt liv.

Frisk luft är underskattat.

Idag tog vi oss ut, det behövdes efter gårdagens soffhäng/sjukstuga. Nu är mamman frisk och pigg och letar efter någon att hänga med under resten av veckan!
Det var riktigt skönt med en prommis idag, och det verkar som att lilla monstret snart vill byta till sittdelen.

Dagens

Mössa från farmor, leggings Cubus, jacka Zara, body kappahl, sockor H&M.

Ingen dagens men en update.

Börjar redan känna mig bättre, skönt! I morgon låter jag P gå till jobbet om jag mår som jag gör nu. Har blivit erbjuden två dejter idag som jag givetvis var tvungen att tacka nej till. Tråkigt, hade så gärna hängt med mammaledighetskollegorna eller granntjejerna idag. Bokade iaf in en lunch med grannskapet under veckan.
Idag blir det ingen dagens, detta pga. att P har klätt lillen idag. Inget att visa upp med andra ord.
Ha en skön kväll!

Ej frisk men glad ändå!

Det gick riktigt illa igår kväll, är officiellt sjuk nu. P är hemma och tar hand om Bella idag, just nu är han ute och går med vagnen, det är en syn hahaha. Tur att jag har hjälpsamma människor omkring mig, svärfar bl.a som åkte med min bil till verkstan i Akalla(!) imorse, hur schysst är inte det.
Jag är hungrig men kan inte äta, trött men sover dåligt, kaffesugen och samtidigt äcklad. Hoppas ni som hängt med mig senaste dagarna klarat sig.

Hur vet man om det är vinterkräk?

Jag har blivit sjuk, Sara och Chris hoppas ni klarar er. Bella och resten av familjen har klarat sig iaf. Fan, jag sa ju att jag mådde illa.
Hann iaf med en fika i gallerian :)

Ingen rea idag.

Omg omg omg!!! Jag har blivit felinformerad om NK's rea, den börjar i morgon. Skit också, hade längtat!
Det blir en trip till city ändå för en fika med Chris och förhoppningsvis lilla Alexander ❤
I går var Bella världens snällaste och gladaste hemma hos Magda. Jag har börjat se ett mönster, hon är oftast glad och lugn bland tjejer. Hehehe sorry P, du är körd.

Tjejkväll deluxe.

Här har vi det bra!

Hej hej

Jag har fått en gåstol. Hej då.

Gårdagens

Igår bangade bloggen ur så här kommer gårdagens outfit:
Leggings Petter & Kajsa, kofta missoni Lindex.

Lily 1 år!

1-års fika hos sötaste gluggen (Lily)

Sup och svälj!

Nu börjar helgen, tjohej! På schemat står:
Fredag: 1-års fika hos Lily.
Lördag: Middag och gott hos Magda exkl vin för mig.
Söndag: NK's rea börjar 👍👍👍
Trevlig helg!

Nu bjuder jag syrran på husman.

Charmiga människor finns det gott om.

Idag hände en märklig grej. Jag och Karin lunchade i skrapan, givetvis var Bella med och givetvis måste man byta blöja efter behov. Alla tre går in på handikapp/skötbordstoan och jag börjar byta. Eftersom vi båda står där så står vi ju självklart och småpratar under blöjbytet efter en liten stund knackar det på toan och följande händer:
Karin-ja???
En sur tant-vad gör ni därinne? Ni står ju bara och pratar!
Karin-ehhh vi byter blöja.
En sur tant-nu får ni sluta!
Vi öppnar dörren, Bella ligger med rumpan i vädret jag frågar vad hon pysslar med och om hon vill titta på. Karin som har mer aggressionproblem än mig säger bara: vafan vill du?! Stick! Varpå tanten skriker: ni verkar ju vara bättre på att prata än att göra något annat, jävla idioter! Sen smäller hon igen dörren.
Det här var alltså en vanlig tant, inte en alkotant eller en 14 årig förortskille, en tant! Har förundrats hela eftermiddagen över händelsen och undrar hur man kan vara så oförskämd?!!

Dagens

Hängselbrallor Cubus, body Zara.

Så olika.

Det känns alltid lite tomt och vemodigt när alla roligheter är över. På sätt och vis är det skönt att vardagen är tillbaka men jag har inget att planera för, inget projekt på g eller någon rolig händelse att se fram emot. P däremot, ingen är gladare än honom att det är över och jag fick inte planera in något där han medverkar på ett bra tag framöver. Det är väl bara att acceptera att vi är extremt olika. Jag vill ha folk här, helst ska dem sova över. P vill helst inte ha gäster, sova över är typ uteslutet. När Bella kom kände jag att det är dags att börja planera bröllop, P vill absolut vänta, en sak i taget, nu har vi fått barn det räcker säger han. Jag kan absolut inte bara sitta hemma en lördag, P vill inget hellre än att glida runt i morgonrock och helst inte ens glida eller resa sig från soffan. Vi är natt och dag jag och min P men det funkar ändå.

Dagens

Sparkdräkt Lindex

Dagens reafynd

Missoni kofta från Lindex 175 spänn och randiga, så mysiga, leggings från polarn o Pyret 139 riksdaler. Är så nöjd med mina fynd.
Var och lunchade med Jossan och Vincent så vi passade på att ta checka in rean. Egentligen får inte jag shoppa men shoppingpolisen läser inte min blogg så jag kan vara lugn.

Dagens

Pyjamas Polarn O Pyret.

Nyår

God fortsättning!
Jag tar aldrig fram bloggen/mobilen och sitter och bloggar på en nyårsmiddag så här kommer mitt gott nytt år.
GOTT NYTT ÅR!
Hade en super kul och trevlig kväll igår hemma hos Hanna och David. De stora barnen var helvilda och Isabella sov i selen hela kvällen. Tack för igår familjen B!