Muffinsbak och bus

Halloj! Har hängt med två skruttar idag,
Second hand butiken var enligt min mening inget att ha. Tyckte de flesta kläderna var urtvättade och rätt fula. Då är second hand butiken i Gustavsberg 1000 ggr bättre.
Resten av dagen har vi bakat muffins och busat med Bella, hon är väldigt fascinerad av sin storebror.
Nu ska jag övertala P att få kolla på sex and the city, det var så länge sedan. Har dock inte bestämt mig om jag ska ta någon av filmerna eller kolla på avsnitt, isåfall blir det säsong 6, bästa säsongen.

Dagens

Body m.fjärilar Lindex, jeansshorts H&M, vita strumpbyxor Kappahl.

Kusinerna.

Tack för idag finaste gullungar. Algot är så stor och visade duktigt vad som skulle tas med från dagis samt hur man hittade hem, att jag hittade utan hans färdbeskrivning spelar ingen roll jag lyssnade uppmärksamt.
I morgon ska jag, Isabella och Z träffa manmagruppen och kolla in second handbutiken "barnaskaran" som ligger i Årsta. Den ska tydligen välsorterad och bra.
På återseende!

Dagens

Tröja och byxor Lindex, rosett NK.

Mot jobb och brorsöner.

Hej hej hej hej hej hej hej hej hej.
Snart drar vi mot mitt jobb för kollegelunch. Därefter ska jag och Bella hämta fasters favoriter på dagis och vara barnvakt några timmar åt världens finaste killar. Har längtat ihjäl mig så det ska bli så kul att träffa dem. Hoppas jag hittar till rätt dagis den här gången. Första gången jag lämnade Algot när hans föräldrar var på sjukhuset och födde lillebror lurade han mig till fel dagis. Han var iof bara tre år men hur ska jag veta, dagiset låg ju precis bredvid ett annat dagis där jag försökte lämna in honom.
Personalen kollade frågande på mig och undrade vem barnet var. Tillslut hittade vi dock rätt och dagisfröknarna kände igen och släppte in fasters lilla lurifax.

egentid.nu

Nu ska jag "krypa upp i soffan" (löjligt uttryck) och läsa senaste numret av mama. Tidningen lockar med tips om hur man formar mammakroppen och hur man gör för att få mer pengar över. Två saker som skulle göra mig, min kropp och min plånbok gott.
Go kväll!

Dagens

Randiga leggings polarn o Pyret, jacka Zara, mössa Lindex.

Summering, ett halvår har gått.

Idag är ingen vanlig dag för det är prinsessans 6-månaders dag, hurra hurra hurra!
Mammas tös är redan ett halvår. Hittills kan hon sitta själv, gå i gåstolen, göra ljud med tungan och läpparna så det låter roligt, äta det mesta som erbjuds, sätta sig från liggläge, rulla från rygg till mage, aldrig varit sjuk (förutom lite feber en dag förra veckan men det berodde på en tand som är på g upp) samt att hon igår ålade sig ca 1 decimeter så snart kommer nog krypandet.
Jag kan summera det hela med att säga att jag hittills är sjukt nöjd över min dotter 👍.
De första 6 månaderna har varit underbara, jag har njutit av min lilla tjej men jag vill ändå tillägga att det är skönt att hon blir större. Den första tiden är inte så hemskt rolig hur fantastisk hon än har varit. Jag längtar inte tillbaka och är inte sugen på att göra det igen. Det blir bara roligare och bättre hela tiden.

Hej och hå!

Idag har vi haft en fullspäckad dag. Efter nagelfix hos bästa Nina tog vi en liten fika på gamla Enskede bageri. Efter det susade vi iväg till öppna förskolan och hängde med ett gäng bebisar+mammor. Sedan stack vi mot gullmars och P's föräldrar som vi åt middag med ikväll.
Z är hos dem den här veckan, eller på torsdag ska han vara hemma med mig men i övrigt är han hos sina favoriter, farmor och farfar. Det är sportlov och tomt på barn på fritids så han slipper gå dit. Jag har helst inte honom hemma så mycket på dagarna eftersom jag gör så mycket mamma/baby grejer. Är ganska säker på att han varken vill ta långpromenader, gå i affärer, gå på öppnis eller fika med mammor. Dessutom är jag ju mammaledig för första gången, då vill jag helst vara det med min lilla tjej, hur mycket jag än tycker om Z så är det mamma+Bella som gäller just nu.

Självklart sitter Bella med när mamma gör naglar.

Dagens

Body/jeansskjorta Lindex, leggings Lindex.

Min hangaround.

Isabella gillar att vara där jag är, när jag fixar mig så är hon alltid med som smakråd.
Nu är vi påväg till min nageltjej för nagelfix. Även där är min tjej med och kollar hur det funkar.

Söndagshäng.

Vi har ätit lunch och fikat hos Chris idag. Alltid lika gott :) Carro kom och höll oss sällskap. Bästa syrrorna ❤❤❤

Dagens

Body How To Kiss A Frog, randiga leggings H&M.

Streckmiddag igår.

Halloj!
Skulle uppdatera bloggen igår kväll men jag somnade när jag la Isabella.
Igår hade vi middag hos oss med Magda, John, Frida och Tommy. Som vanligt var det trevligare än trevligast och jag blir alltid fylld med positivitet (är det ett ord?!) när jag träffat mina tjejer i streckklubben. Vi har helt enkelt så jäkla kul! Dessutom har vi ju parat ihop våra respektive och tvingat dem att bli polers och jag tycket vi har lyckats ganska bra.
I dag ska jag fundera ut något att hitta på med min tjej. Om någon läser detta och vill ha besök av två jäkligt charmiga tjejer så hör av er!

Dagens

Tröja och byxor m. katter Lindex

Svt chockar.

Jag och Bella sitter uppe och kollar Barnkanalen och hittar ett superduper underbart barnprogram som min tjej och jag fastnar för. Eloise heter det och handlar om en tjej som är i Hollywood och vill bli en ny stjärna. Hon har en nanny och bor på plaza hotell och hon blir sminkad och fixad och alla tjejer i programmet och "vackra" (alltså på tecknat vis) har fina kläder och allt är underbart tjejigt!

Blondinbella 👍

Vill applådera lite åt Blondinbella, alltså inte min tjej utan den faktiska Blondinbella.
Jag har alltid gillat henne och nu gör jag det lite mer. Efter all debatt om näthat skriver en kille på Facebook att Blondinbella borde skjutas och hängas. Blondinbella väljer att kommentera detta och avslutar med att ifrågasätta de 23 personer som "like:at" killens utlägg. Hon ber dessa personer berätta exakt vad det är dem gillar samt meddelar att killen nu är polisanmäld. Så jäkla rätt gjort. Antagligen är det bara någon 15 åring som ska låta lite tuff och häftig men vissa måste bara lära sig att man skriver eller säger fan inte vad som helst, speciellt inte när man inte ens känner personen ifråga. Va stolta hans föräldrar måste vara.

Dagens

Blommig body kappahl, vita leggings Cubus.

Fredag

Hemkommen från mammagrupp. Kom dit i stress efter vårdcentralenbesök. Nu ska vi strax sticka iväg på lunch med Jossan och Vincent. Mamma/mormor blev inställt (igen) och därmed åker vi heller inte till Chris eftersom det skulle varit på vägen.
När jag ringde P och berättade att jag stannar hemma ikväll och i natt så lät han typ besviken, hehe. Han trodde att han skulle få ensamtid but no no hans planer sabbades.
Nu hör jag att lilla varulven håller på att vakna. Tack så länge.

Föreningsstämma

Nyss hemkommen från föreningsstämma. Herregud, det var ju ett skämt. Det finns så jobbiga människor och framförallt oförskämda, och då pratar jag om vuxna människor. Dessutom var ordföranden som dem tagit in helt klart partisk och absolut inte objektiv som borde vara själva poängen med att ta in någon utifrån.
Jag har länge tyckt att vi har haft en bra styrelse och eftersom jag själv inte är intresserad av att vara med så vill jag inte lägga mig i särskilt mycket men vissa frågetecken har dykt upp nu när medlemmar hävdar att det förekommit diverse fiffel.
Nog om detta. I morgon ska vi på mammagrupp, därefter till Chris och hänga en stund innan vi åker till min mamma som blev framflyttat från idag till i morgon. Där ska vi sova och mysa med mormor hela kvällen.

Grannsämja.

Vi är bara hemma idag, lilla monstret är bättre men vill ha henne helt frisk i morgon när vi ska på mammagrupp.
Ikväll ska vi på möte med föreningen. En extrastämma är tillsatt pga. önskemål om granskning av styrelsen. Det ska sannerligen bli spännande att gå dit ikväll och höra vad det egentligen är frågan om och vad det är för konflikter som uppkommit i föreningen.
Jag satt i styrelsen i min förra förening. Det var en av de bättre föreningar som jag bott i, den var välskött och höll nere avgifterna till max, jag betalade 580 kr i avgift i mån där. Det kallar jag bra förening.
Va tråkigt det är att va hemma en hel dag, Bella sover nu och jag kollar på arbetslöshetstv (typ hem till gården och mcgyver).
Hej svej!

Dagens

Body och leggings Lindex, dreglis Elodie Details.

Gosar med min sjukling.

Sitter med en snorig, lite febrig och sovandes liten älskling i famnen.
Mammas hjärta gör lite ont när hon är hängig. Fast det gör inte såååå farligt ont, hon är ju tuff och stark min tjej. Typiskt att detta kom idag när jag igår skröt, för personalen på öppna förskolan, om att min tjej snart 6 månader aldrig varit sjuk eller haft feber, där sprack den perfekta fasaden.
När man har en sjuk dotter får man ta ett glas vin. Hade jag däremot varit själv hemma hade jag inte gjort det om jag hade varit tvungen att köra till sjukan med henne men nu är ju P hemma, då får man sitta och smutta på ett glas rött.
Mammas lilla hjärtis-stjärtis ska få sova på mamma hela natten om hon vill ❤

Lite sjukis.

Jag vill bara säga att det blir ingen dagens idag heller, jag vet att det suger och att detta ska föreställa en dagens outfitblogg men min tjej är hängig och har precis blivit avklädd efter att hon fått Alvedon så jag får helt enkelt skylla på det. Hon kommer givetvis bli påklädd igen men det kan hända att det blir en pyjamas då. Hon kommer hur som helst fortsätta dagen ostylad.
Hoppas på en friskare bebis i morgon när vi ska till mamma/mormor.
Puss så länge!

Öpnna förskolan.

Hellu haj!
Sitter och käkar kakor framför tvn som en annan tjockis. Bellman sover men lite dåligt för hon är fullproppad med snor i snoken.
Vi var på öppna förskolan idag. Jag gillar verkligen att hänga där och jag mäker att Isabella uppskattar sångstunden. På öppna förskolan kan man få sig en smörgås på hembakat bröd inkl kaffe för 15 spänn. Det är lagom fikapris för en fattig bloggerska. Man sitter och fikar och pratar med andra mammor (sällan jag ser några pappor där) och alla är oförskämt trevliga.
Idag låg Bella på golvet med en leksak under loppet av 10 min kom 3 pojkar fram och försökte sno leksaken men ingen lyckades. Blev sjukt stolt och nöjd över min tuffa tjej.Det är exakt så jag tänkt uppfostra henne, flickig, söt och moderiktig men tuff och utan att ta någon skit från varken killar eller tjejer. Exakt som sin mamma söt och tuff.
Nu kallar kakpaketet på mig och vill att jag ska ta en till, känner mig mer eller mindre tvingad.
Gonatten.

Girls on the run.

Efter en majspure lunch drar jag och min bästis ut och bränner fett. Sen blir det öppnis.
Tjolahopp!

Mamman och Bellan kollar top model.

Hej hallå, min bebis vill inte sova så hon fick komma upp och kolla på top model med mamma. Det är roligare än att sova. Alternativet för mig var att ligga i sovrummet och försöka natta men på riktigt, hur kul är det att ligga där när man kan kolla på tv i vardagsrummet. Hon får somna här ute ikväll helt enkelt, jag är inte så noga med sådant utan tänker att hon somnar när hon somnar.
Den här veckan är fram till torsdag oplanerad så det blir nog promenader och öppna förskolan. Man vill åka och shoppa också men jag måste ta det lite lugnt med spenderandet.
På torsdag ska jag och Bellman till min mamma och sova där, det blir en mysig kväll med världens i särklass bästa mamma ❤❤❤

Dagens

Body Geggamoja, randiga leggings H&M.

Strecken

Sorry för dåligt bloggande. Hann inte igår och i morse har vi stressat iväg till rosers för lunch med Chris. Väntar på henne nu så jag tänkte jag passar på med ett litet inlägg.
Igår hade jag och Bella långfika med våran streckklubb (smala gänget) Bella är hedersmedlem bland oss streck och igår så kom vi fram till att hon verkligen passar i vår klubb då hon älskar att äta.
Våran streckklubb består av mig, Magda, gudmor Frida, Sanna och nu den nyaste medlemmen Isabella.
Reglerna för att få vara med är att man älskar att äta och att man hävdar att man ser ut som ett streck och gärna skryter om det inom klubben.
Nu vet ni det! Kram så länge.

Dagens

Body Lindex, byxor Geggamoja, dreglis Lindex.

Antikmässan

Var på Älvsjömässan idag med Z, min lilla dotter samt storebror Tobbe och Linnda.
Det finns så mycket fint och man önskar ju att man hade obg (obegränsat) med pengar så man kunde slå till på ett gammalt antikt bord eller ett skåp men 14 000 spänn pungar inte ens jag upp bara sådär.
Z är så gullig, när vi var på väg hem sa han: "jag saknar tobbisen", han är verkligen bundis med min familj och för dem är han en självklar del av familjen.
Däremot finns det ju ingen som slår Isabella i popularitet när det kommer till mina föräldrar.
Nu blir det bara lördagshäng här hemma ikväll. P håller på med maten, jag slappar på soffan med en sovandes på min arm.

Dagens

Body m. hjärtan Lindex, vita leggings Cubus.

Vinkväll igår, mår tiptop!

Jag spontan gick ut igår. Mötte upp ett gäng trevliga tjejer på Urban deli. Där blev det ostbricka och vin innan vi gick vidare till imperiet för drinkar.
Jag är noll procent bakis och Isabella gav mig sovmorgon till kl 9. Nu är jag själv hemma med båda ungarna.
Stackars Z, jag är ju inte direkt en sån som åker till simhallen eller pulkabacken utan det är mer troligt att vi tar en sväng till Nacka forum idag.
Trevlig lördag!

Dagens

Tröja H&M, byxor Lindex, mössa Lindex.

Min rockbrud.

Hej, vi fikar på Gunnarssons, jag och min tjej ❤

No fejking.

Hej bloggen.
När jag var liten skrev jag dagbok, har säkert 8-10 st gamla dagböcker fyllda med olycklig kärlek, ångest över tonåren, skolbekymmer och allmänt hat. Skulle man jämföra dagens dagbok(bloggen) med mina gamla så skulle man tro att det var två olika människor som skrivit dem. Det är fantastiskt hur man förändras och hur det, i mitt fall, bara blir bättre.
Mina blogginlägg, med lyckan över ett sovande barn eller hur jag hyllar mammalivet och ledigheten kan ju uppfattas som en försköning av mitt liv men så är det verkligen inte. Jag tycker verkligen att det är så bra som det verkar. Jag försöker inte låtsas om som att bebislivet är perfekt utan jag tycker verkligen det inkl bajsblöjor och spyor. Det är så lite sådant jämfört med allt bra att jag knappt reflekterar över det.
Jag har haft mitt jobbiga helt enkelt det står klart och tydligt i mina tonårsdagböcker.

Kakfat.

En kille i familjen blev väldigt glad när allt valentingott åkte fram. Tack för idag.

Min stora kärlek.

Idag är min bästa alla hjärtans dag någonsin för jag får fira med en person som betyder mer för mig än någon nånsin gjort. Är så sjukt stolt, nöjd och glad över den här lilla människan.

Dagens

Body/linne H&M, leopard/fladderbrallor Åhléns, hårband Next.

Vi sover för mycket.

Jag och Isabella har sovit till 8.30! Vilken tjej jag har! Hon somnade vid 19.30, vaknade några ggr när nappen åkte ur men därefter sovit hela natten med undantag för 2 matningar, men då äter hon sovandes. Jag får typ sova för mycket, jag trodde aldrig (tack vare allas snack innan) att jag skulle få så mycket sömn med en bebis. Det här med att ha en liten är ju ingen konst, hon hänger ju med mig överallt så jag är varken begränsad eller trött. Jag är utvilad och kan göra vad jag vill.
På tal om det, idag tar jag nog med mig mitt underbarn till city för lite alla hjärtans dag shopping. Typ en hjärttårta och en flaska champagne.

Moster Sara ❤ Bella

Vi fick kvällsbesök av världens bästa moster.
Ha det så underbart i Barcelona moster och köp lite trendiga kläder till din lilla favorittjej ❤❤❤

Tjej/mammalunch.

Tack bästa grannbrudar (och täbybrud) för trevligt sällskap!
Alltid lika kul att ha tanterna här :)
Heta ämnen som diskuterades:
Per Morberg
Alla hjärtans dag
Kidsens mat
Champagne
Barnkläder
Zlatan
Amning
Och mycket annat...
Som ni ser så tar vi upp viktiga ämnen som går att diskutera i oändlighet.
I morgon är det alla ❤ dag, då ska jag tvinga P att dricka skumpa med mig och vara romantisk. Han kan om han vill, våran första alla ❤ dag fick jag nämligen en ask gelehjärtan, han är inte så oromantisk ändå!
Puss

Dagens

Ljusrosa body Lindex, randiga leggings H&M.

Nu är det kväll hos oss (kl 19!!!)

Har precis lagt lill-monstret, de andra monstrena i den här familjen sitter i köket och typ läser tror jag, vet inte riktigt för jag har stängt av.
Känner mig nöjd att Isabella somnar så bra på kvällen nuförtiden, jag har aldrig varit en sån som "njuter" men nu vet jag vad njuta är. Det är att sitta utan bebis några timmar på kvällen, det är också att gå och lägga sig bredvid sin bebis och gosa mot henne och sen är det att vakna bredvid en glad, underbar, fantastisk liten varelse som är liksom är min.
I morgon bjuder jag på lunch i äkta desperate housewives-anda. Mina finingar till granntjejer kommer över 💗

Dagens

Kofta H&M, jeans Next, hårband NK.

Idag blir det bra.

Det känner jag när jag ser den här tjejen med den här minen.

En bantare och en dålig karaktär.

Nu har lilla trollet somnat för kvällen, snart kommer dock nappen trilla ut och jag kommer kuta in som en raket.
Sen kommer det hålla på så nån timme tills hon somnar riktigt djupt. Men det är helt ok, hon sover iaf :)
Jäkla P sitter och äter chips, jag är så sugen så jag tog fram Isabellas majskrokar, det får duga. P kommer bli tjock, jag kommer bli smal.

Dålig dag.

Guuuud, kan inte mitt barn bara bli lite äldre så hon kan roa sig utan att jag bär runt. Hon har varit så jävla gnällig idag och inte som hon brukar, alltså underbar. Hon har inte velat sova heller och då blir hon ju världens jobbigaste. Tack o lov är det ju sällan jag känner att jag vill lägga ut henne på blocket för 7,50 och tack o lov sover hon hela nätterna mellan 19-7 men just idag är en skit dag. Förutom att vi har varit hos Jossan och Vincent, det var mysigt och kul :)
Det blir nog ingen dagens idag för jag tvivlar på att vi kommer få ett foto moment. Jag får inte ens blogga i lugn och ro, dåligt.
Hej svej.

Dagens

Body m. krage Lindex, strumpbyxor Lindex, jeans shorts m. skärp H&M.

OBS OBS OBS

Ang. Bilden från i morse på Bella, hon har inte ihopväxta ögonbryn!!!

Walking with dead people.

Ganska trevligt att gå över skogskyrkogården, på dagen iaf.
Skönt med prommis, i eftermiddag ska vi på middag hos svärisarna, vi ringde och bjöd in oss själva.

Vad gör man en söndag?

God morgon söndag!
Har precis blivit serverad frukost i soffan efter att jag fått sovmorgon till 8.30 och P gick upp med Bellman vid 7. Han vaknar ju inte av henne, eftersom han sover på soffan (the romance is dead), men han kom inspringande vid 7 och undrade om något hänt för han hörde att jag skrek i panik. Jag förklarade att det var panik för jag ville sova och det ville inte den lilla!
Nu sitter jag och funderar på vad vi ska hitta på idag, jag tänker inte sitta hemma!

Tycker helt ärligt att de flesta mello-deltagarna är pinsamma.

Kollar mellon varvat med att kuta in och proppa i nappen inne hos lilla trollet. Med alltså ursäkta om jag låter som en tant men vad är det för typ som startar upp mellon? En kille med en meter hår rakt upp. Såg även att "Swedish house wives" ställer upp, är namnet ett skämt eller? Det ska alltid vars några spexare med, typ som Sean banan eller brandsta citysläckers om ni minns dem hahaha, vilka proffs. Och han som sjunger nu, han va ju en hårdrockskille och nu låter han som han som sjöng "vacker utan spackel". Herregud, stackars hans band.
Äh jag är bara bitter för att jag dricker lådvin, för att månadens mammapeng är spenderad och för att jag precis ätit godis samtidigt som jag har 5 kg kvar till en normal vikt.
Hej då.

Bra mode.

Hittade en så fin body idag inne på PUB, den var från "How to kiss a frog" och kostade 299 kr. Lite mycket för en body tycker jag egentligen men jag slapp betala hehe.
Var bara tvungen att lägga in en bild för den är så fantastisk!

Dagens

Rosett NK, body/jeansskjorta Lindex. Byxorna åkte av innan fotografering.

Shoppar.

Idag hänger vi i gallerian efter en lunch på fridays.
Later!

Nu planeras det partayyy.

Idag bestämde jag, Chris och Anna, som var med på länk, att vi ska styra upp en after work/after baby. Vi bjuder in alla våra vänner och sen går vi ut och käkar och dricker. Älskar sådana grejer. Det som är kul är att vi alla tre bjuder in så det blir en rolig blandning :)
JagÄlskarPartaj.

Dagens

Tröja kappahl, dreglis Lindex, jeans Lindex (frillan är en helt vanlig morgonfrilla).

Finbesök idag.

Tjohooooo! Idag kommer Chris och hennes Alexander. Tänkte föreslå en prommis och lunch i Globen, så slipper man laga.
I kväll ska P iväg efter jobbet, så (som vanligt) får Bella dras med sin mamma hela dagen.
I morgon har jag erbjudit P att jag kan åka in till stan och shoppa lite på hans kort, har fortfarande inte hört honom tacka ja till mitt fina erbjudande men det är bara en tidsfråga.
Happy friday!

Dagens

Byxdress Next.

Våra flickiga flickor.

Idag fikade vi med Lily och Jennie. Vilka sjukt söta ungar vi har!
Sedan gick vi till öppna förskolan och visade vilka barn som var flickor från topp till tå. Upptäckte nämligen att de flesta föräldrar går in för könsneutrala kläder på sina barn. Det är så långt ifrån Bella som möjligt. Jag trodde alla var pojkar där, hehe sorry. Fast dem var super söta allihopa :)

Allt ska ätas.

Min morgon har bestått av teletubbies och så har jag försökt läsa med Bella men det gick sådär, hon ville helst äta boken. Jag försöker få henne att förstå att man blir ingen size zero om man ska äta hela tiden, hehe.

Tråkig fotboll.

Känner mig lurad, skulle kolla Sveriges mästerkock men istället erbjuder TV4 fotboll. Fy fan, där rök min tv-kväll.
Tack TV4, nu får jag kolla på "tunnelbanan" på femman.

Hem ljuva hem.

Med detta inlägg vill jag bara säga: jag älskar Stockholm, jag älskar min stad så mycket att det nästan gör lite ont.
Jag älskar att mötas av och bli påsprungen av alla människor och att råka stå i vägen med vagnen överallt, och att det byggs och låter vart man än går, och att det är trångt på tunnelbanan, och att det sitter alltid nån lite skum person i var och vartannat hörn. I love love love it!

Det skakar bra...

...på tåget så Isabella sover skönt i sin vagn och jag fick plats precis bredvid. Det här var 1000 ggr bättre än att köra och stanna varje timme. Nu är vi hemma till senast två. Ska ta en tur på Åhléns innan jag tar tuben hem.
Stockholm, jag längtar efter dig!

Ingen bilresa för mig hem.

Har valt att tåget hem i morgon och lämnar bilen här som pappa kör upp nästa vecka. Alltså jag är en grym förare men det känns inte bekvämt med bil i morgondagens väglag och med en eventuellt skrikande bebbe bredvid sig. Det är skillnad när man har sällskap med sig (vuxet sällskap). Dessutom tar tåget endast 2 1/2 timme.
Längtar alltid hem när jag sovit borta, räcker med att sova hemmifrån en natt, ännu mer nu med Bella eftersom allt blir dubbelt så omständigt.
Nu säger jag gonatt så ses vi på sj X2000 i morgon.
Puss

Saknar.

Vi är hos min farfar. Det är tomt här utan farmor ❤
Är så glad att vi åkte hit för farfar är verkligen helt lyrisk över Bella och sitter och tjatar om hur söt hon är. Har aldrig hört honom prata så men gissar att han blivit lite mer ödmjuk sedan farmor gick bort.
Fotade min vackra farmors bröllopsbild bredvid whiskyflaskan som jag hade med mig till farfar.
Önskar att farmor hade fått träffa min dotter, men så är livets gång.

Hos pappa.

Har ganska nyss anlänt till pappas place. Åkte ner i förmiddags och det tar ju en stund med lite stopp och en 5 månaders på passagersätet. Jag är dock sjukt imponerad av min tjej som satt så bra hela vägen.
I morgon ska vi ta en tur och visa upp det lilla underverket för min farfar, har inte träffat honom sedan min farmors begravning i oktober.
Nu ska vi laga lite middag, jag, pappa, pappas sambo Lena och min lilla tjej.

Dagens

Body m. krage Kappahl, leopardleggings Lindex.

God eftermiddag.

Här kommer en liten uppdatering.
P har jobbat idag och jag var sjukt uttråkad som fick hänga här hemma med två barn, hur kul är det?! Jag ringde svärmor och bokade en lunchdejt med dem så vi mötte upp svärisarna för lunch. Tog därefter en promenad hem och har sedan bara hängt hemma. Nu väntar jag in pappa som ska komma till oss och sova här inatt för i morgon åker jag och Bella ner till Småland med pappa och ska vara där några dagar.
Skönt att sticka hemmifrån ett tag.
Tack o hej.

Lite bakis men glad ändå.

Morning och tack som bara den för igår!
Middag på humlehof, sedan ett eller två glas på garlic & shots samt tequila till ungdomarna (Frida och Sara).
Vi avslutade på lokal och det var verkligen kul!
Jag blev bjuden på skumpa av en sån som skickar fram servitrisen med en hälsning och sen när man tittar på honom, alltså den som bjuder, på höjer han glaset och tittar lite förföriskt. Hehe, det var ju jätte trevligt att bli bjuden och framförallt veta att man fortfarande har det.
Nu sitter jag med min älskade prinsessa som jag var så glad att komma hem till inatt.

Bra fest.

Kalas för Edwin 3 år!

Grattis fasters älskling!

Dagens

Klänning Ralph Lauren.

Hej.

Go morgon!
Såhär ser våra helgmornar ut. Jag går upp med kidsen, Z äter frukost liggandes i soffan för det är så tråkigt att sitta i köket och jag vill kolla nyhetsmorgon. P den tröttmössan sover fast snart kommer jag gå in med stora trumman och väcka honom för kl 9 ska naglarna fixas hos bästa Nina på nagelhuset nynäsvägen.
Kolla in de här strunt ungarna.

Fixat och klart!

Hela lägenheten städad, check!
Bella har sovit, check!
Kaffe i koppen, check!
All tvätt tvättad och vikt, check!
Sjungit och dansat för Bella, check!
Nu vete fan vad jag ska sysselsätta mig med, check!

Dagens

Mössa och sparkdräkt Lindex.

Jobb 👍

Det är ju ett bra tag tills jag ska tillbaka till jobbet men jag har redan nu kontaktat vår nya försäljningschef för diverse önskemål. Jag har varit osugen på blotta tanken på jobb men börjar faktiskt känna att det känns helt ok vid tanken på en eventuell ny tjänst, eller omplacering kanske jag ska kalla det. Det är ju som sagt låååångt kvar men det känns skönt att redan nu börja acceptera att det här underbara glidarlivet inte är för evigt och att det faktiskt kommer vara ganska kul att jobba sen. Sjukt att tänka att när jag kommer tillbaka så är jag en sån som kommer vabba, behöva åka tidigare nån gång för att hämta en sjukling, ta ledigt för att det är planeringsdag på dagis etc. Sånt som alla andra gjort och man själv aldrig ens varit i närheten av sådant.
Jag är en annan person när jag kommer tillbaka, fast ändå samma liksom. Tokigt.