Årets säljare

Grattis finaste Ylva!

Nu börjar festen!

Mitt favvorum, badrummet.

Stod och fixade mig med hårplattning och smink medan Bellan låg på skötbordet, nästa gång jag tittade dit hade hon somnat, det har aldrig hänt här inne. Hon tröttnade väl på mig och mitt evighetsfix. Nu drar vi iväg på premiären av mammagrupp. Tjohej!

Mysmamman

Mysigt när man tittar ut och det är snötäckt, då passar det med lite Carola till kaffet. Detta kan bli den mysigaste julen ever. Ledig med Isabella hela dagarna, kan inte tänka mig någon jag hellre skulle spendera tiden med ❤

Dagens

Bruna mysbyxor Lindex, body m. små prickar H&M, jacka H&M, mössa Kappahl

Världens bästa julkalender och en tanke kring då och nu.

När man är sjuk får man slökolla på Sunes jul på youtube hela dagen. Gör man det så blir man på gott humör för det är en skön kontrast mot det nya prettosamhället som vi lever idag. Dvs. genushetsen och alla extrema pedagogiker som jag ibland finner något överdrivna. Vad hände med gamla hederliga könsroller (som inte nödvändigtvis måste betyda att kvinnor tjänar mindre) och den enkla vanliga Svenssons familjen som inte krånglade till barnuppfostran genom 250 olika anknytningsteorier och rädsla för att barnen ska råka få i sig socker i frukosten.

Följande är några av de saker som händer i Sunes julkalender som troligtvis inte skulle förekomma i ett barnprogram idag:
*Sune leker med Sophies dockor och är rädd att bli upptäckt eftersom det är tjejleksaker.
*Sune ska köpa en julklapp till Sophie och måste därmed hitta en tjejgrej.
*Pappa Rudolf letar efter sin tobak i kavajen.
*Alla killar i klassen vill vara hjälte och tjejerna prinsessa.
*Ett uttryck i Sunes klass: "åsnearsle".
*Mamma Karin röker under fläkten.
*Det svärs till höger och vänster (Rudolf: helvetes jävla biljävel)

Tror ni att vi som tittade på detta klarade oss ändå?

Snor i näsan, knivar i halsen.

Bellas och mammans sjukstuga. På fredag är jag frisk så att ni vet. Har ställt in babymassagen idag, inte för att den är speciellt ansträngande men jag går all in på att kurera mig nu.

Nu behöver jag hjälp från högre makter.

Alltså det är något som håller på att hända som INTE får hända, jag känner mig lite sjuk. Jag kan ta en förkylning och några sjukdomsdagar men INTE nu. Just nu är det extremt olämpligt för på fredag ska jag på julferre (jobbet) och det var länge sedan jag såg fram emot något så mycket. Våra jobbfester är alltid roliga, bra fixade och med de roligaste partydjuren. Jag har ju köpt en klänning!!!!
Snälla, snälla, snälla om det finns någon där uppe, skjut upp förkylningen några dagar (men helst inte den 8:onde, julafton eller juldagen) och låt mig vara frisk och i mitt bästa jag på fredag, tack på förhand.

Dagens

Body m. Volangkrage Polarn & Pyret, svarta leggings Petter & Kajsa

Babymassage

Spädbarnsmassage testade vi idag, det var jag, Jossan och våra pluttar. Det gick väl sådär, det är svårt att massera en hungrig, missnöjd och snorig bebis men efter maten blev hon nöjd. Därefter åkte vi till forum och shoppade lite. Jag tänkte om Bella får massage måste ju mamman få något också. JagÄlskarShopping.
I morgon och torsdag fortsätter massagekursen, vi kör på helt enkelt!

Sanna vi tänker på dig!

Puss

Dagens

Kortärmad body Bäbis, randiga byxor Bäbis.

Bellas "mostrar"

Idag kommer två av dessa tre bästa tjejer till mig, ni är bäst!
Bilden är från Kreta 2009 och jag läääängtar tillbaka till en av de roligaste PRO resor som jag varit på.
Filakia!

Julmarknad i Sigtuna

Nu har vi varit i Sigtuna, jag fick med mig Sara, P och Z och Bella givetvis. Vi har köpt brända mandlar, provat korvar och marmelad och käkat en god lunch på farbror Blå, på tant brun var det fullt. Ett glas rött senare: jag älskar livskvalité!
Nu städar jag i köket med julmusik.

Dagens

Rosarandig body Kappahl, rosa leggings med spets Cubus

Nästa helg börjas det.

Morning! Jag har helt klart börjat känna att julen närmar sig och igår mina vänner då köpte jag de första julklapparna. Nu börjas det och jag fullkomligt älskar det! Idag ska jag försöka få 2 av mina 3 syskon att åka på julmarknad med mig i Sigtuna. Den börjar idag och jag kan inte tänka mig något mysigare en söndag som denna.
En vecka kvar till första advent nu, jag tror minsann att pyntet åker upp redan på lördag för då får man vakna upp till en färdigpimpad första advent. En annan rolig grej är att julkalendern börjar på lördag. Längtar till allt underbart!

❤❤❤

Såhär somnar Bellson varje kväll innan jag lyfter in i sovrummet, min dotter ❤

Familjen inte annorlunda

För vi är som vilken tråkig familj som helst, lördagsmiddag på g. Det blir inget med att ta tuben till medis, ta en bit mat, en krogrunda inkl dryck för att sedan vingla hem i en taxi och somna i hallen. Hej familjelivet, ibland är du tråkig men det är tur att jag har en go familj och världens finaste dotter, det väger upp lite. Nu mat! Finaste dottern hänger givetvis i köket när vi fixar och stökar.

Dagens

Body m. fjärilar Lindex, mörkblå leggings Åhléns.

Ett viktigt meddelande till mina extremt många läsare.

Det blev ingen dagens idag, inte för att Bella inte hade något att visa upp utan för att kläderna åkte av innan jag hann fota. Nu är det på spåret och traditionellt fredagsmys. OBS OBS OBS ej tacos det är inte tillåtet på fredagar för mig.

Bebisar, bebisar och åter bebisar.

Isabella, Vincent och Felicia. Dem satte sig så helt själva.

Fredag:

*Vaknade vid 8.00 (fortsätter förundras över skrothögens sovtider, 22-08)
*Nu lite vila i babysittern, mamman gör stay at home mom grejer. Dvs. Tvätt, disk, kanske bädda och framförallt fixning av sig själv.
*Lunch hos Jossan och Vincent. Det är för övrigt en av de bättre saker som hänt oss, våra grannar som vi hänger med.
*Middag med hela familjen + moster Sara
*Sara sover här i natt = en mysig fredagkväll (P är inte den mysiga typen)

Återkommer med dagens Bella lite senare, har inte valt kläder till henne ännu.
Ps. Att klä henne varje dag är helt klart det roligaste jag vet.

Torsdagstrevligheter

JagÄlskarAttHaMiddagsgäster

3 månaders vaccination.

Usch och fy fabian för att vaccinera sin baby. Alltså jättebra att få det gjort men min prinsessa blev så himla ledsen och det kom riktiga tårar (ej krokodil). Jag blev ledsen tillsammans med henne. Nu ligger hon utslagen som en baby on drugs.
I övrigt har dagen varit super mysig för vi har varit i Rosers och träffat Alexander, Chris och Carro. Som vanligt blev man erbjuden massa olika fikagrejer och som vanligt kunde man inte tacka nej.

Dagens

Klänning/tunika Next, strumpbyxor Next

Dagens

Body Geggamoja, byxor Geggamoja.

Dagen i bilder

En bild säger mer en tusen ord. Men jag kan tillägga att vi idag varit och käkat lunch på mammans jobb följt av kaffe och lek hemma hos Vincent.

Livet bakom de nerdragna rullgardinerna.

Innan Bella flyttade in här så bäddade och fixade jag hennes säng så fint men det var typ förgäves. Hon får inte sova med sitt täcke pga. min överdrivna rädsla för att hon ska bli för varm så hon har en ful värmefilt som inte är värd att bäddas. Det kan tyckas motsägande att hon har en värmefilt då men det är för att värma upp sängen innan läggdags sen åker givetvis sladden ut. Filten får hon ha till brösthöjd ungefär så hon inte drar över den över huvudet och blir kvävd. Jag räknar dagarna till man kan sluta oroa sig för sådant men jag förstår ju att den oron bara kommer bytas ut mot något annat. Hur som helst, innan hon kom tänkte jag att hon kommer ha en fin, mysig och varm liten hörna i vårt sovrum. Bäddat med söta gosdjur och hennes fina gripsholmlakan men ena långsidan är borttagen så jag kan ha henne bredvid mig, filten är ful och sängen är konstant obäddad. Summan av det hela=man kan inte bo i en mäklarannons.

Bra barnvakt

Kollar family guy. Helt ok enligt mamman.

Nyss på apoteket.

Säljaren: vi har ju saffran nu om du ska saffransbaka.
Jag: inte riktigt ännu, tack.
Säljaren: vi har även kravmärkt te.
Jag: ok.
Säljaren: vi har choklad och senap också, i massa fina förpackningar. I år är dem finare än någonsin.
Jag: ok.
Säljaren: man måste faktiskt inte köpa alla julklappar på H&M.
Jag: ehhh ok.

Dagens

Body Zara, mysbyxor H&M, mössa med rosett H&M

Skrik och ekonomi

Det gick bättre än väntat igår kväll, Bella sov som en stock vid 23-tiden men helvete vad hon skrek innan hon somnade. Jag kör all in på öronproppar när det är sådana kvällar. Hon skriker värre än jag nånsin skrikit på P, jag tror t.o.m att han skulle hålla med.
Vi sov till 8.15 i morse, är inte det konstigt att en så liten sover så länge utan avbrott. Konstigt men skönt, jag är mega nöjd.
I dag känner jag mig som en sån mamma som hänger på familjeliv, anledningen till detta är att jag blev glad att barnbidraget kom idag, hahaha. Jag trodde aldrig jag skulle bli en sån men jag har inte mycket till val. För bara ett år sedan så kunde jag lägga pengar på att fixa läpparna med restylane en månad, som ett litet spontanköp sådär, numera blir jag glad om jag kan köpa ett lypsyl.
Ps. Hon är så fin när hon sover ❤

Skrik på du, jag släpper dig inte.

Kvällsnattningen är verkligen inte Bellas grej. Hon skriker, viftar med armar och ben, blir helt svettig och nappen ploppar ut hela tiden. Vissa kvällar är ok men precis som igår så är ikväll väldigt orolig och hon gråter verkligen i panik. Jag blir så ledsen när hon är ledsen. Vill bara att hon ska känna sig avslappnad och trygg hos mig. Hon behöver aldrig somna själv, jag har henne alltid nära i min famn. Även om jag blir såååå irriterad ibland så kommer jag aldrig förstå de som låter sina barn gråta eller skrika sig till sömns, jag har hellre hennes gälla stämma intill mig i timmar än att hon ska ligga ensam och vara ledsen, mammas lilla hjärta ❤

Dagens

Jeans Lindex, body Missoni Lindex

Mammahäng

Hos fam. Luttu får man alltid nybakat och kaffe. Thanks för en mysig dag och och gott fika och framförallt, tack för lånet av öronen.

Hej Lily och Jennie

Nu kommer vi snart.

Världens bästa bebis var sämst igår.

Vi skulle sova/natta runt 21.30, en jobbig kväll brukar ta en timme cirka men det är jag van vid och tycker inte att det är någon fara. Vid 00.30 började JAG gråta och väckte P då hade hon fortfarande inte somnat. Jag va så in i helvete irriterad och gjorde allt för att inte visa det för Isabella men efter tre timmar så var jag knäckt och frågade henne vad fasiken problemet var?! Fick inget bra svar och det var då P tog över. Jag lugnade mig och tog tillbaka henne efter ca 20 min då jag gråtit av mig, tagit en treo och sagt extremt fula ord i min ensamhet. När vi då la oss i soffan, runt 1-tiden somnade vi båda på typ 1 sekund och sov där tillsammans till kl 4, bytte sovplats till hennes och min säng och sedan sov hon till 9.30 i morse. Det sjukaste av allt är att hon nu är världens sötaste. Hon är verkligen the devil in disguise.
Min pappa kom hit vid 9 och väckte mig men det gör inget för nu är jag glad igen och Bella fick förmiddagsmys med sin morfar.

Dagens

Mysig ulloverall Name it

Lyfter inte ett finger.

Herregud vilken lat dag idag. Jag är en sån som får dåligt samvete om jag är hemma och inte gör något. Önskar att jag kunde ligga och slappa i soffan utan att skämmas, idag slappar jag i soffan men med dåligt samvete fast jag inte borde ha det. Ska kolla på nån film nu, mina förslag var Bankok Hilton eller blood in blood out. Jag fick avslag på båda, däremot fick jag ok på the holiday som Karin tipsade mig om, jag ÄLSKAR julfilmer. Mina bästa är tomten är far till alla barnen och Love actually. LängtarLängtarLängtar till advent, pynt, julkalendern, julbak, maten, julklappshandling, julgranen och allt mys under hela underbara december månad.
Over and out.

Härliga lördag.

Karin, mamman och Bellan har en rolig kväll. Nu kaffe på maten och snart fruktsallad à la Karin.
Mamman älskar att ha kompisar över, helst varje kväll, pappan är inte lika förtjust.

Dagens

Rosa kortärmad body m. krage Zara, vita byxor Kappahl, rosa strumpor m. katter H&M tror jag (present från Sanna)

Fiskaktion

På maxi Nacka, alla pengar går till stadsmissionen. Bra Ica.

Sömntutan Hedlund...

...det är inte den stora Hedlund utan Bellson Hedlund jag pratar om. Cirka 23.00 igår somnade hon för natten, kl 8.00 hade jag tid hos Nina för nagelfix (www.nagelhuset.se) då sov hon fortfarande. Var hemma vid 9.00 igen, fortfarande två sömntutor i sovrummet. Då började jag väsnas lite och runt 9.20 vaknar hon. Jag är helt chockad eftersom överallt står det, och alla säger, att man inte får sova något första tiden. Det gäller inte oss!
Under tiden jag var borta hann jag messa och ringa P och fråga om hon andades samt tänka 700 olika katastroftankar.

Naglar check!

Ett test jag hittade på nätet "Är han kär i dig?"

*Han ringer ofta JA *Han smsar varje dag NEJ *När han ser dig på stan så går han fram och pratar JA *Han tittar ofta mot ditt håll NEJ *Han skriver puss på msn NEJ *Han vet din födelsedag JA *Han säger "grattis" eller "ha en glad.." på speciella dagar åt dig NEJ *Han är snäll mot dina kompisar JA *När du loggar in på Facebook tar det 1 sekund och han har skrivit hej NEJ *Han blir medlem på samma saker som dig NEJ *Han frågar mycket NEJ *Han blir röd om kinderna när ni pratar NEJ *Han frågar om ni kan göra något NJA *Han är ALDRIG dum på riktig NJA *Han kramar dig ibland JA RESULTAT: 0-5 - sry, han kanske inte gillar dig på det sättet =/ 6-9 - aa, det kanske är någonting på G ;D 10-14 jorå , han älskar dig. go for it!<3 SKIT OCKSÅ! http://listfolder.com/?p=2&id=93

Hanging in Solna

Idag har jag förmånen att få hänga med alla mina älsklingar på samma gång. Isabella (såklart, vi hänger ju jämt) och fasters älsklingar, Algot och Edwin ❤ Guuuud va jag älskar de små trollen, faster troll ❤

Dagens

Body Big Baby, byxor okänt märke (från Dubai)

Min roliga sambo

Alltså min P är så rolig, och det är typ första gången jag tycker det för han har så tråkig humor. Han jobbar på Fortum
och istället för julklappar så skänker dem pengar till välgörenhet och i år frågade dem via mail alla anställda om förslag på välgörenhetsorganisationer. Då mailar P sitt förslag: Greenpeace. HaHaHaHaHa. Fortum ❤ Greenpeace

myskväll.nu

Nu går vi mot helgen. Ha en underbar torsdagskväll!

Nödvändiga ting.

Tog en sväng till Globen.
Jultoapapper check!
Påfyllning av mammans vinställ check!
Middag till ikväll check!
Nagelsax till Bellson check!

Känner mig mest nöjd med toapappret.

Dagens

Mönstrad body Lindex, mysbyxor Lindex.

Sångstund

Sitter och sjunger såhär på förmiddagen, fortfarande i pyjamas. Det är livet det.
Sovtider i natt/morse 00.30-06.18, 07.30-10.00. Herregud va vi sover jag och tösabiten.
Nu fortsätter sångstunden med spotify.

Om man vill vara sig själv för en stund.

Tack Freuden och Mägd för en rooooolig dejt. Fan att man behövde åka hem. Även om jag ÄLSKAR att komma hem till lilla grodan så är det skönt att åka iväg och bara vara Rebecca. Vi fick även ihop två inbokningar framåt. En på söndag med våra sambosar/make där vi tvingar dem att hänga med varann och en i början på dec då det blir glögg, julbak, pyssel, vin och utgång då blir det no boys allowed.
Nu är det nattning av grodan som gäller, öronproppar check!

Garderoben, mitt bästa rum.

Jag älskar att rensa i garderoben, det finns alltid något att göra sig av med och skänka till bättre behövande. Typ som en vit korsett/tubtopp som som jag inser inte kommer passa nånsin igen. Buhuuu, jag vill ha min kropp tillbaka, som jag då tyckte var tjock! Om jag bara hade anat hur mycket jag skulle sakna den kroppen, då kanske jag hade varit nöjd. Nu är iaf garderoben rensad och Bellas kläder rensade. Hon har fått två små korgar också, en till håraccessoarer och en till strumpor.

Bortskämd med fina vänner.

Till höger ser ni Pelle, han var min älskade gosis när jag var liten, Pelle var alltid med, överallt och jag vet inte hur många ggr mamma har sytt i hop den stackars katten. Nu 28 år senare fick Bella en gosis av en barndomsvän till mig, Carro. Innan jag öppnade paketet frågade jag varför hon köpt en present till Bella bara sådär och hon svarade att det var något hon hittat och var tvungen att köpa. När jag öppnade och hittar en rödrandig gosis så säger Carro, du hade väl något liknande när du var liten?
Är inte det en otroligt fin present från en otroligt fin vän ❤
Rensar i garderoben och då dök lilla Pelle upp, Pelle kommer alltid finnas vid min sida, precis som Carro.

Syjunta

Har ni varit på Ohlsons tyger sickla? Var förbi där idag och köpte ett blommigt hemtrevligt tyg. Det blev köksgardiner av det. Är super duper mega nöjd då det var första gången nånsin jag sydde gardiner. Det är roligt att sy ju! Har lånat min mammas symaskin som min mormor haft, den funkar utmärkt. Tyvärr säger P (som för övrigt inte ens märkte att jag bytt ut de gamla vita gardinerna) att de ser barnsliga ut och fånigare ju mer han tittar på dem. Han kan vara fånig.

Dagens

Blommig body Big baby, svarta byxor med fram och bakfickor Geggamoja

Det viktigaste i mitt liv.

Sitter och gungar min lilla varulv i babysittern, hon sover samtidigt som hon blir stirrad på av sin mamma. Det finns fan inte ord som räcker till hur mycket jag älskar den där lilla skrutten. Det är förvisso inget nytt men en ny tanke som dök upp var när hon vaknade till och jag sa: mamma sitter här och vaktar dig. Och det är exakt vad jag gör, hela tiden och alltid och jag kan inte tänka mig något jag hellre skulle göra.
Jag visste att jag skulle älska henne oändligt men ego som jag alltid varit kunde jag inte föreställa mig känslan av att någon är viktigare än mig själv, känslan av att den här personen skulle jag dö för, utan tvekan, alltid.
Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag lyckas förmedla all den här kärleken till henne, det är mitt viktigaste uppdrag.
Bilden nedan: vi hör ihop du och jag mitt hjärta.

Alla har åsikter, och det är bra.

Saker jag gör som mamma som jag märkt att många har åsikter om: *matar endast med ersättning *tycker att vara föräldraledig är rena semestern *funderar på att ta nästan hela föräldraledigheten själv *stylar min bebis *kommer köpa färdig barnmat till lilla trollet *kommer aldrig använda termen hen.
Tack för ikväll.

Dagens

Rosa body name it (present från Magda) vita mysbyxor H&M (present från morbror och Linnda) mössa från en butik i Salem C (Filoni kan den heta?! Farmor som köpt)

Mammaledig=jobb eller faktiskt ledig?

Tänkte först att i dag blir det ingen dagens, idag skrotar vi hemma i pyjamas och rör oss inte utanför hemmet. Men, jag gjorde en fasansfull upptäckt när jag öppnade min snusdosa, tre st kvar! Dra mig baklänges, vi måste gå och handla. Jag försöker dra ut på det och har gjort en liten beräkning på hur länge de räcker. Jag borde kunna se både desperata hemmafruarna och sjunde himmelen innan vi måste gå.
Ja mina vänner, detta är livet som småbarnsmamma och som föräldraledig. Börjar förstå nu varför vissa (mammor i regel) kallar det ett jobb när man säger att dem är LEDIGA, det är ju riktigt tungt det här med att vara föräldraledig.

En mycket bra söndag.

Tack bästa farmor och farfar/svärmor och svärfar för extremt god mat (dillkött!!!) och en mysigt kväll.
Sa just till P att det är alltid mysigt att vara där, känns lite som ett andra hem. Man får alltid god mat och har alltid trevligt hos dem.
Känns tryggt och bra att Bella har så fantastiska mor och farföräldrar.

Dagens

Vit body Lindex, klänning m. krage (förklädsmodell) Lindex. Till detta har hon marinblå leggings. (sorry för sne bild, fattar inte hur man vänder).

Världens bästa pappa är mammans pappa.

Nu har vi fikat med morfar, Sara och Ville. Bakade syltkakor som blev sjuuuukt goda, recept från recept.nu.
Samtalsämnet som är hetast just nu mellan mamman och mostern stavas JULEN. Vi planerar, diskuterar, skriver listor och framförallt längtar.

Nu har de här skruttungarna firat sin pappa.

Hej och grattis alla pappor.

Här sitter vi och käkar. Observera bordsskicket på min dotter, men vi jobbar på det. Efter detta blir det frulle och överlämnande av farsdagpresent från B och Z.
Det är många pappor som ska firas idag, först pappan i vår familj, sen kommer morfar hit på fika och ikväll blir det middag hos farfar. Idag är det eran dag alla farsor!

Dagen då inget hände.

Idag gör vi absolut inget. Eller ja, något gör man ju alltid men inget märkvärdigt. Bella bacon ligger i mammas famn och nannar, Z kollar film i sitt rum, pappa P lägger över grejer från datorn och mamma mu sitter med sina två bästa vänner, se bild.

Dagens

Gammelrosa inomhus overall kappahl (present från P's moster Eva)

Vänligen sänk ljudnivån familjen.

Ikväll har vi besök av moster med sambo Ville. Det har blivit lite av en tradition på fredagar så jag ringde upp syrran/moster och sa: hallå, det är ju fredag, kommer ni? Och så kom dem! Tjohej va mysigt vi har det fast jag tvingar alla att prata tyst och inte sjunga med till x-factor (som för övrigt är värdelöst enligt mig) eftersom Bella Butt försöker sova.
Trevlig helg önskar mammut.

Dagens

Blommig body kappahl, byxor kappahl, rosett/hårspänne NK

Nu kan ni komma!

Kyckling m. bönor, kiwi och majs i sweet chilisås med en fetasallad.

Zzzzzz hos familjen småbarn AB

Idag blev det ingen dagens för vi har bara skruttat hemma sen vi kom hem. Mamman har städat och tvättat, lilla grisen har mest hängt på magen och i babysittern. Det låter lite klyschigt men jäklar vad det går fort och händer grejer med henne. Nu "pratar" och ler hon flera ggr om dagen. För bara några veckor sedan satt jag och grimaserade, gapade och gjorde allt för att få lite kontakt. Nu räcker det oftast med att titta på henne så får man ett leende. Jobbar på talet nu, meningen: "mamma är bäst, ingen protest" bör det lilla geniet lära sig att säga snart.
Nu ligger hon här bredvid mig i soffan och sover. P och storebror sover sedan länge, jag ska nog ligga i soffan ett tag till och glo på tv. P jobbar och går förvisso upp tidigt med han är en sån tröttmössa den där mannen. Ibland tänker jag, "fasiken, sov inte bort livet!" och med livet menar jag att sitta uppe med mig och kolla på tv. I morgon står lunchbjudning på schemat, mina grannar och nyfunna vänner Josefine och Lisa kommer över med sina små troll. Det blir en mysig dag.
Sov gott därute.

Hemma igen.

Alltså bilden i förra inlägget...vad hände liksom?! Bella, sumobrottning.nu.
Igår var jag utan täckning hela dagen och kvällen, det var bara skönt. Kollade varken bloggen, fejjan eller insta. Det kallar jag landet. Tack mamma/mormor för en mysig dag och god mat.
När jag kom hem här idag så möts jag av en liten present från P, då blir man gladare än gladast. En julkalender från Bingolotto. Snart är det jul, tjohoooo, pirr i hela kroppen när jag tänker på det.
Hoppas ni har en skön torsdag.

Gårdagens

Mönstrad sparkdräkt Lindex, dubbelhaka Mamma.

Mormor hjärta Bella

Idag myser vi hos mormor och här stannar vi över natten.

ILOVEYOU

Inte lika arg som igår OCH har sovit 23.30-06.08. Bra barn helt plötsligt.
Super gullig pyjamas från Cubus.
Ps Grattis Amerika!!!

Det här med att somna.

Skriker och boxas alla barn nån timme eller tvåpå kvällen eller är det bara mitt? Hur länge ska det vara så? Finns det några universala knep? Hon får alltid sova hos mig eftersom hon inte vill ligga själv, hon borde ju vara meeeega nöjd?! Hur gör alla andra? Ja, hon har ätit och fått ny blöja.
Jag tror arga snickaren är hennes riktiga pappa.
Sovgott hälsningar mamman och the devil in disguise

Dagens

Body med krage (som P trodde var en sovskjorta, hahaha) Polarn & Pyret, prickiga leggings H&M, hårspänne NK

Stor & Liten

Har nu fått träffa lilla underverket och världens finaste föräldrar, en fin familj helt enkelt.
Bella blev helt plötsligt typ 5 år. (vet inte hur man vänder bilden)

Mot Rosers idag.

Sitter och väntar på att monstret ska vakna...booooring. Man har för mycket dötid när man är mammaledig. Jag ska packa in monstret i bilen och åka och träffa lilla Alexander 6 dagar gammal, spännande! Det är alltså en av mina barndomsvänner som fått barn, bara en sån sak!
Frid!

Smygreklam, helt öppet!

Min kompis Magda tipsade oss om citygross matkasse för några veckor sedan, vi slog till och beställde en varannan-vecka kasse, valde att ha kassen de veckor storebror är hemma. Den kommer på måndagar, 5 middagar för 4 pers, bara färska råvaror, 599 kr inkl hemkörning. Det var verkligen det bästa beslutet på länge. Man slipper tänka ut nya maträtter var eviga dag och man får varor som man aldrig skulle komma på att köpa själv, hur bra som helst! Och en till grej, P behöver bara följa receptet så nu kan även han laga mat, tjohooo!

Länge leve monarkin!

När två okända tanter i en hiss säger: "titta, en sån liten prinsessa". Då blir mamman mega glad.
(mössa H&M, jacka H&M, påslakan barnens hus)

Dagens

Grårandig body kappahl, byxor kappahl

Våra dagar...

...består av nappflaskor, nappar, urdruckna glas, vattenflarra, tv-tittande, snus, nässug och näsdroppar.
Ja eller iaf mornar, kvällar och nätter.
Just nu nyhetsmorgon, Heja Obama! Har följt USAvalet en del och det ska bli spännande att se hur det slutar.
Nu till det viktigaste, Bella har sovit 23.00-06.15 i natt, glaaaaaaaaaad mamma!!!
Ha en skön start på veckan!

Dagens

Klänning H&M, strumpbyxor Lindex.

Finbesök

Tack Carro och Rick för en mysig söndag!
Ps. Supermom slängde givetvis ihop en sockerkaka till fikat

Hej.

God morgon! Idag får vi besök av Carro och Rick, kul med folk som kommer över! Nu är det nyhetsmorgon, flaskmatning och treo till mamman. Vet en som för tillfället ligger halvdöd och sover i storebrors rum och som kommer vara i stort behov av treo när han vaknar. För min del tas den mest på rutin. Hoppas ni får en härlig söndag, det ska vi ha! Hälsningar mamman och luggen.

Min perfekta dotter

Min perfekta dotter började bli trött och därmed grinig vid 19-tiden. Perfekt som hon är slumrade hon till och den perfekta mamman tänkte: yes, nu kommer hon inte vara övertrött ikväll. Efter ca 10 min vaknar hon, gnällig, hungrig, tung i blöjan. Eftersom allt är så perfekt så löser jag allt med mat och byte samt pyjamas på. Men den perfekta dottern vill inte sova och jag börjar så smått fundera på om hon verkligen är så perfekt. Eller är det jag som är operfekt? Vid 21-tiden tar vi ett bad, mamman och dottern. Dottern blir glad, ler och pratar men givetvis rabiat när jag tar upp henne, hon skriker på skötbordet, hon skriker i famnen, hon skriker i selen. Allt är allt annat än perfekt. Vi kryper upp i soffan, nappen åker in och ut, pyjamasen av eftersom den är genomsvettig och hon är näst intill lila i ansiktet. Nu, ett antal timmar senare sover lilla terroristen i min famn och jag vågar knappt andas för då drar det väl igång igen, en perfekt kväll i vårt perfekta liv helt enkelt. Sov gott :)

Tjejkväll

Pappan är ute och slirar. Mamman har laddat upp med julmust och sex and the city. Ikväll är det Bella och mamman mot hela världen. Nu middag, mackor, julmust och en lussebulle.

Bellas inköp.

Hittade så söta hårspännen på accessorize. Hur fin blir man inte med en rosett i håret?!

Dagens

Leggings HM, tröja HM, kortärmad body kappahl.

Lördag morgon, sköööönt.

Egentligen är det ju inte morgon men efter att ha varit uppe kl 3 i natt och 6.30 så valde vi att somna om efter andra matningen. Men nu ska vi fixa oss och åka med moster Sara till Täby C. Ni vet väl att dem öppnat Sephora där?!
Bellas pyjamas är från Lindex by the way.
Puss

Stunder av lycka.

Ja, det är så det känns när man har en sån här i famnen.
Nu har pappa P kommit hem och det blir en stilla kväll. Vi var ju på dejt igår, det är fan att man inte dejtar oftare. Medan Bella Bus tar nappflaskan ikväll så tänker mamma mu ta vinflaskan. Hej fredagkväll och hej få dricka vin, säger som jag brukar: "graviditeten var ett nödvändigt ont" att inte ett glas vin på 9 månader knäcker även den bästa. Nu ska jag fortsätta njuta av skrotnisse här i famnen, stor lycka.

Lunchbesök

Så mysig start på fredagen. Bästa Anna och Anna har varit här.

Dagens

Chinos inköpta i Dubai (moster) body från geggamoja

Supermom!

Med den här selen är jag supermamman, Bella somnar på momangen och jag har händerna fria. Det är en babybjörn som vi fått av P's föräldrar. Nu väntar jag och lilla sömntutan på att 2 kompisar/kollegor ska komma över med lunch. Det kommer bli en riktig skvallerlunch, det är de bästa luncherna! Trevlig fredag! / mamman

Nu kom barnvakten!

Hej då Bella för första gången.

Så här glad blir man när det föds en ny kompis

Välkommen Alexander

I dag är ingen vanlig dag för det är Alexanders födelsedag, hurra hurra hurra! Nu har han äntligen kommit baby prins Alexander. Föräldrarna är en av mamma Beccas bästa vänner, Chris och hennes fästman Philip. Vi är så glada och lyckliga för deras skull. Nu väntar mamma på att Chris ska ringa så man får höra ALLT. Man blir lite skadad av att själv få barn, helt plötsligt finns det liksom inget mer intressant än slemproppar och förvärkar. Min graviditet var ingen rolig historia, men nu när jag tänker på sista tiden, och framförallt sista timmarna i väntan på kejsarsnittet (lilla monstret låg i säte och ville inte vända på sig) så längtar jag tillbaka lite. Helt klart den bästa och häftigaste dagen i mitt liv, 26 augusti 2012. Känns som att det var så länge sen och att hon funnits här för alltid. Nedan en av de första bilderna på lilla monstret.
Ny Bella, drogad mamma.

Bästa moster

God förmiddag kompisar! I dag blir vi hemma hela dagen men ikväll händer något spännande. Moster Sara ska få vara själv med mig, lilla Bella snart 10 veckor gammal. Det blir max 1-2 timmar och tanken är att mamma ska bjuda ut pappa för är det något som behövs just nu är det att föräldrarna får en liten stund själva. Vi får väl hoppas att farsan tackar ja till detta. Moster Sara är väl den som känner Bella bäst och det känns tryggt för mamma. Just nu är jag dock lite sur och då ser jag ut såhär:
Kläder från Fixoni barnens hus.