Bingolotto

Underbara påskdagen! Vi har så mysigt i vår familj ikväll. Jag övertalade P att spela Bingolotto och att han skulle åka och köpa lotter, han sa: jag gör det men jag gillar det inte. Han hade lite oflyt med att hitta någon butik som sålde men på 8:onde butiksbesöket vände oturen och två lotter fick följa med hem.
Åh va jag njuter av att bara vara hemma, dricka vin, kolla på pensionärstv och vara samlade alla fyra.
Go kväll på er alla!

Dagens

Idag är vi klädda lite hur som helst.

Ramoneströja H&M, svarta byxor Åhléns.

Äggen

Bella fick en leksak och Z fick Pokemonkort och godis.

Hej hej hemmasöndag.

Sorry pappa för dåligt bloggande.
Idag är en hemmadag, känns ganska skönt faktiskt men jag kanske måste baka eller städa eller något för jag tänker inte bara sitta still.
Igår hängde Bella med finaste kusinerna, Algot och Edwin. På bilderna nedan är det den minsta, Edwin, och Bellman.
Nu ska Z leta ägg åt honom och Bella.

Påskafton har börjat.

Morning! Här hos familjen annorlunda har vi varit uppe sen kl 6. P jobbar, Z är hos farmor och farfar där han har slaggat i natt och jag blev väckt på det vanliga viset, gulligt prat och en liten minihand som drog mig i håret.
Efter frukost kör vi nu ett hårt träningspass där jag sitter på soffan och hejjar och Bellman försöker krypa. Hon är super duktig min perfekta dotter.
Idag åker vi till min mamma för påsklunch med syskonen, utom Sara som är i Göteborg med sin Vilhelm. Jag går all in på att fira påsk i år! Det är nog för att jag har fått ett litet barn.
Glad påsk igen!

Påskmiddag

Är på middag hos svärisarna, får därför bli ett kort inlägg. Känns otrevligt att sitta med mobilen. Vi har käkat påskmat i form av pajer, sill, ägg, räkor, omelett m.m. Givetvis målade vi ägg, mitt är den som ser prostituerad ut. Nu blir det godismoffning. Bellman har fått en påskpresent, någon slags larv med hjul. Jag fick också en present, tre kakor mörk choklad. Dem hade snappat upp att jag har blivit beroende av det.
Hej då för idag.

Dagens

Skjortklänning H&M.

Skärtorsdagsshopping.

I dag besökte jag butiken & other stories. H&Ms nya kedja. Den ligger på biblioteksgatan och där ifrån fick en kjol följa med mig hem. Annars tyckte jag inte de hade så värst mycket snyggt, lite schyssta accessoarer men kläderna kändes sådär. Va även på H&M och handlade till mig själv för en gångs skull. Det blev en vårjacka/kavaj och en ärmlös svart skjorta. H&M kan man lita på, hittar alltid något där, oftast till Bellman. Apropå det så fick en liten klänning till henne också följa hem, den får ni se på en dagens i morgon när vi ska på påskmiddag hos svärisarna.
Jag återkommer med bilder på mina kläder (jag kommer inte bjuda på en dagens, kanske om 5-6 kg) sitter i soffan med Bella nu och reser jag mig vaknar hon pang bom! Då är det kört.
Glad påsk på er alla!

Dagens

Leggings H&M, ljusrosa body Ralph Lauren, Kofta Zara.

Strecken ❤

Ingen dagens idag, lilla dockan har varit gnälligare än gnälligast och snorigare än en förkyld båtsman. Hon gillar inte att bli tvingad till posering när hon är liten och ledsen och ni kanske inte tror det men hennes behov och vilja kommer före dagens outfitbilder.
Vi har iaf varit hemma hos Frida, Bellman hängde mest med sin gudfar Tommy, vi kallar honom gudfadern så han får låta lite häftig. Vi bestämde att när Bella blir 18 så ska han ta med henne till Patricia, 5 i 5-raggstället nr 1. Men det är nog bara för att gudfadern kommer vilja hänga med hennes 18 åriga kompisar.
Lilla Bellman fick en påskpresent av Magda, en sån liten nätpåse (ser ut som en nätkondom) som man kan ha frukt eller grönsaker i utan att sätta i halsen. Vi blev jätte glada för den!
Goder natter.

JagGillarPlaneradeDagar

Morning!
Här sitter vi och leker. Idag ska vi luncha hos Jossan och sen ikväll middag hos Frida i Solna med streckklubben inkl Bella som är hedersmedlem exkl Sanna som är i Åre men flyttar hem i maj!!! Jag längtar! Då kommer vi alla streck vara samlade i Samma stad.
Nu blir det mer lek, sen Bella-sovning, mammans hemmaträning och sedan en prommis innan vi drar till Joss. Tummen upp för en härlig dag (och kväll).

Badbebisar

Världens sötaste skrotungar, Bella och Vincent,har badat idag. Givetvis bär de matchande badbyxor.
Idag har jag köpt påskägg till Bellman. Det kommer att bli ett och samma som hon ska få varje påsk framöver. Som en mysig liten tradition. I ägget kommer det att ligga en liten present. Har även fixat till Z, han får Pokemonkort och godis. Jag brukar gömma ägget och rita en karta till honom. Får se vad jag hittar på för skoj i år.

Dagens

Tröja m. leopardrosett Lindex, strumpbyxor Kappahl.

Babysim

Fy fabian för att gå upp 6.50, förut sov hon ju till typ 8.00 iaf. Tur att man blir väckt av babyprat, det är ju bara för gulligt.
I dag ska vi på babysim, det har blivit vår tisdagsaktivitet och det är såååå mysigt. P kanske skulle komma och titta efter mitt utlägg till honom häromdagen: -alla andras män/bebisars pappor är med och badar. Det va så mysigt, men jag stod där själv med Bella som värsta ensamstående mamman (inte för att ensamstående är något negativt för mig egentligen)
P: -jag gillar inte att bada.
Jag: - nej, men gillar du din dotter?
P: -jag kan komma och titta.
Egentligen spelar det ingen roll för mig direkt men tänker att det är mysigt för Bella och att alla andra killar är ju med. Nu var inte ALLAS män där men jag sa det till P för att få bättre effekt.
Later bloggen!

Nu jäklar'

För 2-3 år sedan köpte jag boken "kom i form snabbt" i ett desperat försök att just komma i form snabbt. Givetvis utan resultat eftersom jag gav upp 4-veckorsprogrammet efter 2 dagar. Men nu har jag bestämt mig för att ge boken och träningsprogrammet en chans. Jag tänker att kör jag enligt schemat samt går mina barnvagnspromenader så måste ju något hända på vågen!
Gravidkilona är borta men jag är inte nöjd för det. Jag har ett par smaljeans som jag ska komma i, testade dem idag och kan inte fatta att jag fått på mig dem. Det var våren 2010, under mina glansdagar och när mitt liv var som roligast, inte konstigt, jag var ju smal.

Dagens

Tröja Zara, rosa leggings H&M, hårband Next,

Tummen upp helt enkelt.

Vilket fantastiskt trevligt liv jag har! Fick precis ett mess från Lisa: Lunch hos mig i morgon och hos Jossan på onsdag?
Eh, ja tack!
Jag vill aldrig sluta vara mammaledig, min vardag består av babymys, häng med underbara tjejer, goda luncher och shopping. Det låter verkligen som att jag förskönar mitt liv och att allt jag skriver ska låta som att jag är så lycklig och allt är fabulous, but no, det är så jag känner, 100% ärligt och inte någon hitte-på-facebook-status. Det händer ju skitgrejer också givetvis men det är petitesser i jämförelse.
Nu blir det en bit mörk choklad med sjö salt (sea salt) och lite tv.
Stor puss!

Dagens

Vit body Åhléns, vita leggings H&M.

Drömtydning.

Hej dagboken.
Bella och jag sitter i soffan och kollar på Barnkanalen. Jag har märkt att SVTs utbud av barnprogram inte faller Bella i smaken ännu. Det är för lite Disney/Nickelodeon, med det menar jag mycket färger, roliga ljud, roliga gubbar etc. Men man tager vad man haver.
Nu vaknade P också så jag ska ta och konfrontera honom nu, jag drömde nämligen att han var otrogen, det känns inte alls bra. Fast i drömmen var jag mest jävligt förbannad och skulle flytta och sa till P hela tiden: du kan glömma att du får träffa Isabella, hon följer med mig. Haha typiskt mig att säga så, även om jag vet att det inte är ok om det någonsin skulle hända. P säger alltid (eftersom det inte är första gången jag drömmer att han gör dumma saker) att hans liv är så mycket roligare och mer rock n roll i mina drömmar. För ett tag sedan drömde jag t.ex att han gick hem med två 18 åringar och en platta öl. Han var nöjd med den drömmen, jag var mest förolämpad.
Nej, nu ska jag konfrontera min älskling hehe.

Ledsen dotter men fin väska.

Har haft en fantastisk dag! Fram till typ eftermiddagen, då tog syrran och Ville Bella ett tag för att vi skulle storstäda lägenheten. Hon var jätte ledsen och efter 1 timma fick jag tillbaka en liten gråtande flicka som bara skrek när hon fick syn på mig, ungefär som att hon då kom på varför hon var ledsen, för att mamma inte var där. Sen lite senare åker jag iväg och handlar, tar bilen och ska bara snabbhandla. När jag kommer hem efter typ 30 min möts jag av gråt och hulkande och Bella är återigen helt panikslagen. Givetvis tystnar hon och blir lugn när jag tar henne. Jag fattar inte, hon är så mammig. Så fort hon är lite trött eller lite grinig så blir hon helt knäckt om inte jag är där och tröstar. Är det här normalt? Varför funkar inte ens pappan? Jag vet att det kan komma sådana perioder men detta har ju hållt på sedan hon kom till oss i princip. Jag blir så ledsen, dels är det jobbigt för oss alla av praktiska skäl men främst för hennes skull, jag får ont i magen, dåligt samvete och ångest när jag märker hur ledsen hon blir. Jag tänker att hon tänker: varför lämnar min mamma mig?
Hon fattar ju inte att jag kommer tillbaka snart. Kan tillägga att det var såhär igår kväll också när jag var på middag.
Usch, nu byter vi samtalsämne. Var på stan idag med Syrran, Ville och lilla Bellman. Investerade i en underbar väska från Zara, är så nöjd! Tittare på babykläder också på den fina butiken Livly på Birger jarlsgatan. Där finns massa fint till små fina tjejer (och små fina killar). Köpte en body med volang. Den får ni se på en dagens outfit någon dag.
Nu ska jag mysa med min P (det betyder ungefär att vi sitter i soffan båda två samtidigt, med 2 meters mellanrum) go kväll!

Dagens

Klänning Åhléns, vita strumpbyxor Kappahl, mössa H&M.

Morning lördag!

Chris! Min trogna läsare. Det blev tyvärr ingen bild på mammans outfit men jag drog på mig ett par sjukt tighta jeans och en skjorta till det.
Vi hade verkligen en superkväll! Och jag har verkligen hittat dem bästa grannarna! Den gick i ätandets tecken. Jag gick all in på att äta igår så när jag skulle sova kunde jag inte somna för jag låg och tänkte på att det är dags att ta tag i någon form av träning. På måndag hörrni, jag börjar på måndag....
Trodde jag skulle få sovmorgon eftersom Bella somnade vid 9 igår men vi gick upp 7.30 och jag blev väckt genom att bli dragen i håret, man tackar.

Desperate housewives ikväll.

Jag är så nöjd över att Isabellas sovningar på dagtid börjar komma i ordning. Både idag och igår har det blivit exakt som jag vill ha det och lagom tider för att hon ska vara glad och trevlig under dagen. Nu kör vi på det här tycker jag! Sen beror det ju lite på vad man gör under dagen men oftast funkar det oavsett eftersom vi nästan alltid gör något. Jag var så chockad förut att folk hade rutiner på sina barn men nu börjar jag fatta grejen. Hon sover nu och det är så skönt att få pausa från sitt barn ibland. Det kommer pausas ikväll också, middag hos Lisa, alltså vi grannbrudar. Bella kommer få stanna hemma med sin far, blir det som sist så är jag hemma på en halv minut. Så långt borta är själva middagen.
Det ska bli super att träffa tjejerna på middag och vin tillskillnad från våra vanliga träffar på dagtid som består av kaffe, puréer och nappflaskor.
Ska hitta något kul att ha på mig. Inte för att jag är en sån där ocharmig mamma som slutar fixa naglarna eller raka benen men jag bor mer eller mindre i leggings och samma gamla tröjor dag ut och dag in. Jag måste skärpa mig på klädfronten.
Ses later!
Love C (hehe, skoja)

Dagens

Leoparddräkt MarMar copenhagen.

Ett innehållslöst inlägg.

Nu känner jag en smula bloggångest. Jag borde skriva ett inlägg men har inget att skriva. Då kan man ju alltid skriva om att man är stressad över att man inte har något att skriva så blir det ett inlägg ändå tillslut.
Nej men skämt åsido, det där var inte ens kul. Jag avslutar inlägget nu, säger tack för i dag och återkommer i morgon. Då väntar mammagrupp och sedan vinmiddag med grannmammorna här på wisteria lane.

Dagens

Body (linne) H&M, rosa jeans Åhléns.

Onsdagshäng med ett skönt gäng.

Tack moster Sara, fejk-morbror Ville och Mattias för candle light dinner.
Ikväll fastnade Bella hos Mattias, där hade hon det chill.
Nu säger jag go kväll och go natt!

Mot middag

Snart sticker jag och min andra hälft till syster och hennes sambo för onsdagsmiddag. Min tredje hälft är på nåt slags sportevenemang i gamla stan idag så tjejerna i familjen är solo hela kvällen.
Alltså en grej som jag har funderat på sedan i morse, då jag fick månadsmailet från babygruppen med tips och råd kring bebisens ålder. Det stod: nu är det hög tid att barnsäkra hemmet. Vad fasiken betyder det? Att trä en kondom runt hela lägenheten?
Kan någon berätta för mig hur man barnsäkrar?

Avslutar det här inlägget med att tacka Chris och Alexander för en mysig lunch och en trevlig shoppingrunda på Kungsholmen.

Dagens

Tröja m. knappar kappahl, jeans Next.

Romantiken är tillbaka!

Ibland chockar min P mig. Han stack iväg och handlade och kom hem med ostbricka och vin. Jag undrade vad nu?! Jo, det var en belöning till mig för att jag är en så bra mamma.
Nu ska jag smaska i mig allt gott.

Dagens

Body m. hjärtan Lindex, strumpbyxor m. ankstjärt Lindex.

Tråkdag

Det här kommer att vara dagen som blir ihågkommen som "dagen då inget hände och mamman var så uttråkad att hon övervägde att ungefär börja träna".
Jag har t.o.m sovit en timma tillsammans med min tjej, det har aldrig hänt förut (på dagtid alltså).
Nej mina vänner, i morgon tar vi oss ut och jag tänker trotsa Isabellas hosta och gå på babysim som börjar i morgon. Jag läste på lite på nätet och det stod att är hon pigg och glad så bör man kunna gå på simningen utan problem.
Nu ska jag sitta framför tvn, gosa med min tjej och vänta på att den här värdelösa dagen är över. I morgon blir det roligare.
Hej då.

Dagens

Prickiga byxor Åhléns, jacka Mini Rodini, mössa m. ugglor hemmasydd (av någon högst okänd)

Andra jobbiga natten.

Statusen just nu: aptrött dotter ska somna, aptrött mamma dricker treo.
Har varit uppe följande tider i natt: 00.30, 02.00, 03.45, 05,30 tack för det monstret.
Fast det är synd om Bella också för hon hostar och snorar och får inte gå på mamma/babygrupp idag.
Pratade med P nyss, jag citerar honom: "jag ringde bara för att kolla att du inte har strypt vår dotter". Det är lugnt P, hon lever och hon låter.
Jag har med andra ord haft en jobbig natt, det är andra natten sedan hon kom. Första jobbiga natten var hon runt 2 månader och somnade kl 04.00, då var jag död och väckte P gråtandes, knäckt och redo att adoptera bort en bebis. Jag fortsätter på mitt spår om att bli en enbarnsförälder.
Tack så länge.

Familjens lilla älskling.

Som vanligt är Bella den viktigaste på familjeträffarna nuförtiden. Speciellt för mommo och moffa.
Tyckte den här bilden var så fin på min dotter och min mor.

Födelsedagar x 2

Idag gjorde vi en rolig grej. Vi var i rosers hos my bro som fyller år idag. På vägen dit tittade vi in och överraskade Carro som också fyller år idag. Jag, Bella, Sara, Ville och Z svängde förbi med blommor och present till henne, hon blir för tusan 30 idag! Hon blev förvånad och glad, precis enligt planen 👍
Hos Tobbe fikade vi och hängde med nästan hela familjen, äldsta brollan med familj var inte med.
Tack Tobbe för ett trevligt födelsedagsfika.

Dagens

Vit kofta Zara, leggings H&M, hårband Next.

Dagens

Grå body H&M, randiga leggings H&M.

Sephora

Hej bloggen.
Idag hänger vi med moster och fejkmorbror i Täby C, för där finns sephora.
Har ännu inte vant mig vid att det finns i Sverige så det känns som att man är i något shopping mall i typ Barca ❤
Later!

Dagens

Body kappahl, rosa leggings H&M.

Strecken

God förmiddag mina kära!
Vilken härlig dag man vaknade upp till, fredag och sol.
Igår var vi på streckdejt som sagt. Strecken är, för er som inte vet, jag och mina tre tjejer. Sanna, Magda och Frida. Vi har känt varandra sedan mellanstadiet hela gänget, och Frida och jag har varit kompisar sedan dagis hur fantastiskt är inte det?!
Som vanligt var det lika bra och kul som alltid. Om jag någonsin är nere, sur, irriterad eller på dåligt humör så försvinner det direkt när vi samlas. Solen skiner alltid på våra träffar och jag är så jäkla glad att jag har strecken.
Det blir en rolig sommar, Sanna flyttar hem från Åre i maj och Magda ska ha barn i juli. Förra sommaren var min och Fridas sommar. Jag fick Bella och Frida gifte sig. Det är inte mer än rätt att det är de andras tur nu.
Tack för att ni finns tjejer, ni är helt enkelt bäst ❤

Har varit på playdate.

Thanks Lisa för en god lunch och för kakorna som jag inte borde ha tryckt!
Bella och Vincent hamnade som vanligt bredvid varandra ❤
Snart ska jag och Bella iväg på streckdejt med streckklubben. Vi ska äta sushi och hänga hemma hos Magda med tjocka magen.
Kram på er hälsningar tjocka magen utan bebis där i.

Dagens

Leoparddräkt MarMar, dreglis Elodie Details.

Min fina.

Apropå tävlingar, jag eller framförallt min lilla tjej är med i en liten tävling om att bli barnmodell åt Byengberg. Hon är så söt så jag kunde inte låta bli att skicka in henne. Fast det är givetvis hård konkurrens, och självklart tycker alla mammor (och kanske pappor?) att deras lilla är sötast i världen.
Isabellas bild är med på byengbergs facebooksida tillsammans med de övriga sötungarna.
Ang. det här med att man tycker sitt barn är sötast. Innan Isabella kom tänkte jag mycket på hur hon skulle se ut och när jag väl fick se henne så var det inget som jag nånsin kunde föreställa mig. Hon var det absolut finaste jag sett men också det absolut konstigaste jag sett.
Hon var så liten, ena örat stod ut andra var ihoptryckt, benen stod åt alla håll, ena kinden var insjunken och det konstigaste av allt huvudet var helt platt. P (som gick iväg med henne direkt) vågade inte visa det för mig innan han hade frågat sköterskorna som sa att det skulle försvinna inom några dagar. Han berättade efteråt att han blivit rädd att jag skulle undra om det var något fel och om hon verkligen skulle se ut sådär. Men allt rättade till sig och hon blir bara finare och finare för varje dag.

Nu ska här vinnas!

Jag älskar bloggtävlingar förutsatt att det är fina saker man kan vinna :) Nu ska jag tävla på denna blogg: http://blogg.mama.nu/ceciliasvensson/2013/03/12/tavling-elodie-details-med-apple-of-my-eye/ med chans på att vinna fina babygrejer från underbara Elodie details, samma märke och mönster som Isabellas åkpåse.

Inför sommar och sol.

Tack för idag öppnis, känns bra att ha dig. Bella blir stimulerad och mamman får prata barn.
Innan vi gick dit idag var vi i Globen och Bellman provade ett par solglajjor. Vad tycks om dessa från kappahl?
Är det någon som vet om ray ban gör baby sunglasses? Isåfall vill hon ha ett par sådana.

Dagens

Rosa tröja och byxor m. kattmotiv Lindex.

Sångfåglar.

Nu går vi mot öppnis, det är slang för öppna förskolan. Ska träffa Lisa och Jossan där med sina små.
Kl 14 varje dag är det sångstund på öppnis då sitter mamman och Bellman redo i ringen och sjunger så fint vi bara kan, oftast låter det förjävligt men det har jag lärt mig att det spelar ingen roll, det viktiga är att delta säger öppnis-personalen.

Min fashionista.

Här sitter vi och kollar babblarna med lite dregel i en obäddad säng, babblarna är nästan lika bra som sex and the city.
Vill bara kompensera för att det inte blir någon dagens idag, måste lära mig att fota på förmiddagen. Hur som helst, kompenserar med att lägga upp en underbar helkroppsstrumpa/one piece/sparkdräkt som Isabella fick idag. Den är inköpt på byengberg i butiken på nybrogatan, hon har en webshop också, www.byengberg.com. Underbara barnkläder! Vill också tillägga att hon som driver butiken tyckte att Isabella var en riktig liten fashionista, då blir en mamma vid namn Rebecca väldigt glad och nöjd.
Hej då.

Mitt löfte.

Hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej.
I går kväll bestämde jag mig för att jag ska bli em bättre mamma. Alltid när vi är hemma, oftast förmiddagar för sen brukar vi alltid hitta på något, så ska jag sluta fixa, plocka, städa, diska, tvätta etc. etc. hela tiden. Alltså jag ska inte sluta med det helt men jag ska sluta vara så besatt av att det ska vara perfekt hemma hela tiden. Jag ska ta all den tiden och lägga på min lilla tjej. Hon verkar inte lida av mitt fix för hon hänger ju på överallt i sin gåstol samtidigt som jag pratar och sjunger men jag ska vara mer MED henne, inte att hon ska vara med mig om ni förstår vad jag menar. Dessutom ska jag bli bättre på att sitta eller ligga med henne när hon ska förmiddagsvila för då sover hon längre. Ligger hon själv så sover hon bara 5-10 min och det är ju ändå jag som får lida för det sen. I vanliga fall brukar jag stress-tvätta eller stress-diska när hon vilar men det är fasiken viktigare att hon får sova ordentligt. Dessutom kan jag sitta och blogga med henne sovandes i famnen, som jag gör precis nu.
När skruttan vaknar så ska vi in till stan med Jossan och Vincent. Min tjej ääääälskar att gå på stan och gå i affärer 👍

Hemma från mamma mormor.

Igår var vi hos mamma mormor, där finns ingen mottagning så bloggen och mitt övriga sociala liv låg nere. Som vanligt var det underbart mysigt att vara hos mamma och givetvis jobbar jag för att connecta Bella med hennes mormor.
Nu är jag iaf hemma och jag älskar att komma hem när man sovit borta. Idag är jag så trött också (oklart varför) så jag har tvingat Bella att sova så jag bara kan slappa på soffan. Vid 17-tiden kommer P hem och det är jag nervös över för jag råkade spräcka glaset på hans iPhone som jag använder för tillfället, han kommer garanterat påpeka och hävda att jag är klumpig, slarvig och oförsiktig och det kan finnas en liten gnutta sanning i det.
Här kommer bilder från hemma hos mamma mormor.

Dagens

Kofta Missoni Lindex, vita leggings Cubus, rosett NK.

Dagens

Body Lindex, mössa, Lindex, byxor Åhléns.

Mot Kakan

Nu åker vi och firar Karin i efterhand, grattis Karin i efterskott!

Dumma mamma

Alltså herregud vilket K A O S det har varit här. Vi var bjudna på fest ikväll, tanken var först att lämna Isabella hemma med pappa P men jag ändrade mig idag efter att jag fick höra hur det gick igår kväll. Bella hade då gråtit från att jag gick hemmifrån tills hon däckade av utmattning. Hon var otröstlig i flera timmar och ville varken äta eller sova. Ingen duger alltså förutom mig och jag ville inte utsätta varken henne eller P för en sådan kväll igen. Nu i eftermiddag har jag försökt få henne att sova för att orka vara uppe lite längre och gå på fest, samtidigt har jag sytt upp en kjol, ätit, sminkat och fixat mig och därmed inte lyckats få henne att sova. Vid 19-tiden var hon helt slut (det är ungefär då hon brukar sova) men idag skulle hon minsann inte få sova för mamman ska då klä upp henne och sätta rosett i håret. Jag blev mer och mer stressad av att jag inte hann göra mig klar och av att Isabella egentligen bara ville siva i min famn. Iklädd jacka och skor och med en ledsen bebis i bilbarnstolen fick jag tillslut ett mindre psykbryt och började gråta av stress samt ångesten över att min stackars tjej ska tvingas med ut i bilen och tvingas vara på fest. Tillslut sa P åt mig att ringa och lämna återbud och det gjorde jag, snyftandes ringde jag Karin och ursäktade mig över mitt sena avhopp. Efteråt kändes det som en sten som släppte och jag kunde andas ut.
Nu ligger lilla älsklingen och sover i min famn med endast pyjamas och ingen fjantig rosett i håret.

Yesterday

Här kommer bilderna.

Sprit i en skål.

Hellu bloggen!
Igår var mamman ute och röjde, vi var ca 15 tjejer på underbara bar där vi käkade och drack. Vid 22-tiden valde jag och 4 tjejer att beställa in en 4 liter drink, vi drack i långa sugrör och låtsades att vi var 17 år i Magaluf.
Vid 23-tiden hände det som alltid händer, jag blev trött, började gäspa och längtade hem. Hatar att det alltid blir så. Här försöker man va en hipp partybrud och så kastar man in handduken innan midnatt, det är skandal. Fördelen är ju att jag är pigg idag och kan åka med syrran på shoppingtour.
Försöker ladda upp bilder från igår (plus att jag försökt ladda upp detta inlägg sedan i morse) men det är något skumt med bloggappen.

Fredagslek för både Bella och mamman.

Vi har varit i lekparken idag, vi blev medbjudna på promenad och lek inkl. kaffe i termos av Jossan och Vincent. Babysarna har premiärgungat, det var roligt och gulligt.
Lillan har dock lite feber till och från, varför? Jag fattar inte! Hon verkar inte sjuk. Hon äter, dricker, kissar, bajsar, skrattar och surar.
Någon som vet något som jag inte vet? Hon har ju tänder på väg upp, det är allt jag kan komma på.
Snart kommer Anna hit sen drar vi mot söder för mat, vin och ca 15 andra tjejer. Ska bli väldans trevligt hörrni.
Ha de!

Finns det sötare...

...än Lily och Bella?

Längtar efter mina pengar.

Idag ska jag och Bellman träffa Lily och hennes snygga mamma Jennie. Det blir en promenad följt av ett besök på öppna förskolan. Apropå Jennie som jag jobbar tillsammans med så ringde vår nya försäljningschef mig i måndags. Jag har mailat lite önskemål till honom och vi har haft en dialog om hur det blir när jag kommer tillbaka. Jag kan tyvärr inte avslöja något då inget är klart men jag blev väldigt positivt överraskad av vårt samtal och fick något av en nytändning vid tanken på att gå tillbaka till jobbet i höst. Det har innan känts sådär, inte så lockande alltså, men nu är jag taggad när den dagen kommer. Dessutom längtar jag efter att börja tjäna pengar igen, man går verkligen back på att vara mammaledig. Eller det är klart att man skulle kunna leva snålare, jag anser att jag lever snålt i jämförelse med hur jag hade det innan, men jag kan bara inte vara ledig utan att få shoppa, luncha och fixa naglarna. Dessutom kan jag inte sätta på min dotter vad som helst så jag måste köpa massa kläder till henne, hur skulle det annars gå med dagens outfit?!
Om ni bara visste hur mycket jag har dragit ner på inhandling till mig själv. Det första jag tänker göra när jag börjar tjäna pengar igen är restylane i läpparna, längtar ihjäl mig efter att få spruta in lite gift. Sorry pappa, som jag vet avskyr sådant, men det kommer att ske.
Nu vaknar Rebecca junior.
Hej så länge!

Dagens

Body Lindex, strumpbyxor m. ankstjärt Lindex, hårband Next.

Karies, nej tack.

Jag dör av gullighet. Bella har idag haft sin tandbortsdebut, hon har borstat sin 2 mm långa tand. Hon verkade ändå tycka det var helt ok.

Dagens

Body Lindex, randiga leggings H&M, dreglis Lindex.

Inköpt.

Plåtburk och leopardleggings.

Dagens

Kofta H&M, jeans Lindex.

På stan.

Idag och just nu hänger vi på stan, vi har handlat present till Karin som vi ska på fest hos på lördag jag och lilla Bellman. Jag har även inhandlat kläder till fredag samt en plåtburk till köket, den är rosa och helt underbar.
Återkommer med bilder.

Heja den shoppande kvinnan!

På riktigt, är det bara jag som kollar Ullared? P tycker det är värdelöst och han säger att jag är en ullaredsmänniska. Hur som helst, i dagens avsnitt berättar Boris om hur dem ska sysselsätta männen när kvinnorna handlar, blir männen uttråkade tappar kvinnorna energin att shoppa och Boris intäkter minskas men nu har han den ultimata lösningen. En sportbar är på gång i varuhuset och jag fullkomligt älskar den stereotypa bilden Boris ger av män och kvinnor.
-här kan männen sitta och kolla på fotboll, trav eller hockey med en pilsner i handen medan deras fruar shoppar.
Det är en underbar beskrivning av hur det klassiska rollerna ser ut och som motståndare av hen och andra påhitt kan jag inte annat än att applådera åt att folk fortfarande vågar göra skillnad på kvinnor och män i andra aspekter än rent biologiska.
Nu kanske den överdrivna genusdebatten har börjat lägga sig lite men fortfarande tycker jag mig höra ett visst ifrågasättande när man säger att vi inte delar på föräldraledigheten eller att jag köper tjejkläder till min tjej. Det är helt otroligt att något som passar vår familj så bra kan vara stötande för somliga. Nä, jag säger gör som ni känner, köp de kläder ni vill och tjejer, tuffa till er lite istället för att ta till feministvapnet det är mer troligt att det höjer er lön än något löjligt genusargument. Och funkar inte det så testa lite läppstift och push-up ;)

Dagens

Svarta byxor m. fickor bak och fram Geggamoja, body kappahl, lilaprickigt hårband Lindex.

Mammas tjej.

Tänkte berätta lite om min klängapa här hemma. Hela, hela tiden vill hon ha mamma nära, hon blir världens ledsnaste när pappa tar henne på kvällarna men sitter hon hos mig kan hon sitta och titta på sin pappa och skratta och le.
Jag badade med henne ikväll, när jag ber P ta upp henne för att jag ska kunna duscha och tvätta håret blir hon tokig, jag skyndar mig mitt fortaste och tar över utan att bry mig om att ens torka mig. Jag fick/orkade/hann inte ens raka mig under armarna vilket jag suttit och klagat över hela kvällen. Det i sig är inte hela världen men sådana små grejer kan få en att sucka högre än högst när man känner att man aldrig riktigt kan ta det lugn, själv, i lugn och ro.
Man kanske tänker att: låt henne skrika, låt henne vänja sig. Ja absolut, jag tror inte att det skadar henne på något sätt men det skadar mig. Den stressen är tusen ggr värre än stressen över att inte riktigt hinna duscha klart. Dessutom har jag (vilket jag aldrig kunde ana innan hon kom) mycket bättre tålamod än P så det blir dubbel stress av tanken på att han blir frustrerad eller irriterad.
Nu på fredag ska jag ut, ser fram emot det och tänker ha riktigt kul med massa vin och mat men ångesten över hur det kommer låta här hemma har redan börjat stressa mig, ångesten över P's icke existerande tålamod och min älskade dotters gråt.
Nu tackar jag för idag och säger godnatt. Givetvis sover jag nära, nära min lilla tjej.

Gott gott

Har haft pappsen på visit idag, bakade lite muffins som jag bjöd min gamla farsa på. Jag rev ner lite vit choklad i smeten, mumma!
Visst är formarna läckra?!

Dagens

Linne/body m.rosor H&M, rosa mysbyxor H&M.

Lördagsshopping.

Hej lördagkväll.
Idag spenderade vi dagen med moster Sara och fejkmorbror Ville på Nacka forum. Kollade som alltid på Zara efter kläder till Bella men tyckte inte att jag hittade något direkt. Mycket fina klänningar men när hon fortfarande är såhär liten tycker jag mest det är jobbigt, knöligt och krångligt med klänning.
Jag shoppade en tavla på lagerhaus däremot, P tyckte den va fånig, jag tyckte den var trevlig. Som tur är så är det jag som är inredningsansvarig i den här familjen. P hittade en lök/gurk/tomat etc hackare. Han har en förkärlek för köksmaskiner och andra köksverktyg. Konstig när han inte bryr sig om att varken hålla kylen fylld eller laga (riktig) mat, Findus oxpytt räknas inte.
Nu blir det ett glas vin och lite choklad.

Dagens

Kofta Kappahl, prickiga byxor Åhléns.

Vårjacka check!

Det blir ingen dagens idag för Bella fick puré på byxorna så dem åkte i tvätten. Som en kompensation för det lägger jag upp en bild på en underbar vårjacka som jag hittade på NK idag, den är från mini rodini och jag är jäkligt nöjd.

Fredagsspendering.

Mot city och träffa Jossan och Aline för lite shopping.